Pošlji povpraševanje

Lesena okna s polkni

Veliko se vas sprašuje, kakšno prednost imajo lesena okna s polkni v primerjavi z drugimi materiali.

Odgovor je kot na dlani - les je naravni material, ki je hkrati tudi zelo dober izolator, prav tako se segreva precej manj kot drugi umetni materiali.

Vaš dom bo tako s pomočjo lesenih oken in polken zaščiten pred različnimi vremenskimi vplivi, pa tudi pred hrupom, ki prihaja od zunaj. Les v vašem domu pa bo prinesel harmonijo in povezanost z naravo.

Pošljite nam povpraševanje >>

Lesena okna s polkni

V podjetju Marles vam ponujamo kvalitetna lesena okna s polkni, ki so izdelana iz kakovostnega lepljenega lesa. Odločite se lahko za nakup različnih tipov in oblik, ki jih narekujejo modnimi trendi. Tako vam ponujamo okna s čistimi ravnimi linijami in poudarjeno zunanjo linijo.

Marles okna

Najnovejše tehnologije prinašajo možnost nadgradnje osnovne izvedbe okovja in omogočajo daljinsko upravljanje, časovno omejeno zračenje, samodejno zračenje v intervalih ter upravljanje na daljavo preko aplikacije za pametne telefone.

Izbirate lahko med različnimi tipi lesa

Za izdelavo naših lesenih oken in polken, uporabljmo številne različne tipe lesa. Izbirate lahko med lesom jelke, hrasta, bora, smreke, macesna ali merantija, lahko pa izberete kombinacijo le-teh z eksotičnimi vrstami lesa. Seveda lahko okna dopolnite tudi z različnimi premazi po RAL barvni karti in jih tako prilagodite vašemu notranjemu in zunanjemu interierju. Barve, ki vam jih ponujamo, so človeku in naravi prijazne. 

Različne vrste lesa za okna

Učinkovita protivlomna zaščita

Varnost je eden izmed osnovnih potreb, ki jih imamo in naša okna smo prilagodili do te mere, da le-ta zagotavljajo visoko stopnjo zaščite proti poškodbam in poskusom vlomov. Protivlomna zaščita je zagotovljena že v standarnih izvedbah naših oken. Z nadgradnjo okovja, varnostnih stekel in pololiv naša okna dosegajo certifikat varnostne zaščite RC2, tudi v vzporednem odmiku okenskega krila. V okna smo vgradili pololive Hoppe Atlanta z varnostnim sistemom, ki imajo vgrajeno posebno varnostno zaklopko, ki onemogoča kakršno koli premikanje pololive iz zunanje stran. Na ta način je preprečeno prisilno odpiranje okna.


Veseli bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o ugodnih cenah lesenih oken in polken lahko prepričate na lastne oči. Ob obisku vam bodo naši strokovnjaki svetovali in vam tako pomagali do prave izbire za vas in vaš dom!