Lesena okna s polkni predstavljajo kvalitetnejšo rešitev kot polkna iz umetnih materialov

Veliko se vas sprašuje, kakšno prednost imajo lesena polkna v primerjavi z drugimi materiali. Odgovor je kot na dlani - les je naravni material, ki je hkrati tudi zelo dober izolator, prav tako se segreva precej manj kot polkna iz umetnih materialov. Vaš dom bo tako s pomočjo lesenih oken in polken zaščiten pred različnimi vremenskimi vplivi, pa tudi pred hrupom, ki prihaja od zunaj.

rjamemo, da z uporabo sodobnih zelenih tehnologij in trajnostnih poslovnih praks vsak dan z majhnimi koraki izboljšujemo svet.

Cene v ceniku lesenih oken s polkni so ugodne

V podjetju Marles vam ponujamo kvalitetna lesena okna s polkni. Odločite se lahko za nakup različnih tipov in oblik, ki jih narekujejo modnimi trendi. Tako vam ponujamo okna s čistimi ravnimi linijami in poudarjeno zunanjo linijo.

Izbirate lahko med različnimi tipi lesa

Za izdelavo naših lesenih oken in polken, uporabljmo številne različne tipe lesa. Izbirate lahko med lesom jelke, hrasta, bora, smreke, macesna ali merantija. Seveda lahko okna dopolnite tudi z različnimi barvami in jih tako še polepšate. Barve, ki vam jih ponujamo, so človeku in naravi prijazne. Oglejte si cene v našem ceniku oken s polkni in se odločite za nakup.

Učinkovita protivlomna zaščita

V sklopu lesenih oken vam nudimo tudi visoko protivlomno zaščito, s katero bo bivanje v vašem domu brezskrbno in prijetno.

IZDELAVA LESENIH OKEN


Cenik lesenih oken s polkni lahko najdete na naši spletni strani ali v naši poslovalnici

Vas zanima več o lesenih oknih s polknami? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o ugodnih cenah. Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi tudi po telefonu, cenik pa vam bomo po želji posredovali tudi po e-pošti.

Lesena okna Natur so naložba v zdravje

Veseli bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o ugodnih cenah lesenih oken in polken lahko prepričate na lastne oči. Ob obisku vam bodo naši prijazni prodajalci svetovali in vam tako pomagali do prave izbire za vas in vaš dom!