Pošlji povpraševanje

Lesena okna so odlična izbira – zakaj se odločiti za les?

Lesena okna (cena je glede na kakovost izjemno sprejemljiva) so ena izmed možnosti, če prenavljate dom in razmišljate o tem, da bi zamenjali tudi okna. Cena oken iz lesa je ugodna, poleg tega pa ima ta naraven material številne prednosti, kot je denimo izolativnost. Kakovostna lesena okna, kakršna ponujajo v podjetju Marles, so energetsko učinkovita, saj lahko prispevajo k znižanju računa za ogrevanje za približno četrtino.

Lesena okna predstavljajo pomemben doprinos k vašemu bivalnemu okolju, saj pomagajo vzdrževati ustrezno vlažnost v prostoru. V njih se dolgoročno shranjuje ogljik, ugodno vplivajo na dihala in so hipoalergena. Ali ste vedeli, da je dom prostor, kjer preživimo več kot pol svojega življenja? Zato je izjemnega pomena, da ga opremimo s kvalitetnimi materiali – med temi so zagotovo lesena okna. Cena Marlesovih izdelkov je v odličnem razmerju z njihovo kakovostjo.

Lesena okna po ugodnem ceniku

Lesena okna po meri – najboljša cena in najcenejša ponudba

Les je mogoče oblikovati na različne načine – lesena okna po meri so izdelana iz izbranih vrst lesa, ki je želene oblike, barve, debeline … Lesena okna so lahko izdelana v različnih dimenzijah in kombinacijah z drugimi vrstami lesa. Če vas zanimajo najboljša lesena okna po meri, se obrnite na priznano in poznano podjetje, kjer vam bodo predstavili svojo ponudbo in svetovali pri izbiri najprimernejše rešitve za vaš dom ali objekt, ki ga opremljate. Lesena okna in vrata bodo izdelana popolnoma v skladu z vašimi zamislimi in željami.

Lesena okna in vrata imajo številne prednosti pred drugimi okni

Les je trajnosten material, ki vse bolj nadomešča umetne materiale. Pri Marlesu se zavedajo, da je pomemben vsak majhen korak v smeri trajnostnega razvoja, zato so zavezani svojemu poslanstvu, to je ustvarjati zdravo okolje s pomočjo zelene tehnologije. V svojem več kot 50-letnem delovanju so pridobili ogromno število strank, ki so s stavbnim pohištvom iz ponudbe, še vedno zadovoljne. Lesena okna so iz unikatnega in naravnega materiala, ki je zdrav, topel, prijeten in obenem trden. Lesena okna in vrata ustvarjajo v prostoru občutek domačnosti in topline ter so tako po svojih tehnoloških, kot oblikovnih lastnostih, med najboljšimi v Evropi.

Najcenejša lesena okna visoke kakovosti

Lesena okna in vrata – za katere objekte so primerna?

Lesena okna in vrata Marles so trajnostna in kakovostna – lepo se podajo tako hišam kot poslovnim in javnim prostorom. Lesena vrata in lesena okna po meri se prostoru popolnoma prilegajo tako funkcionalno kakor estetsko in v njem pričarajo toplino narave. Marlesova lesena okna in vrata so primerna tudi za večje stanovanjske ali turistične objekte in naselja. Za hiše so priporočljiva izbira panoramske stene, dvižno-drsna vrata, drsno-nagibna vrata in drsna (harmonika) lesena vrata. V primeru zimskega vrta ali dnevnega bivalnega prostora je odlična izbira panoramska stena s pohodnim pragom. 

Stranke se za opremljanje poslovnih in javnih prostorov pogosto odločajo za lesena okna in vrata, saj s tem tudi navzven pokažejo, da so usmerjene v uporabo naravnih virov, ki varujejo okolje in so energetsko učinkoviti. Marles je s svojimi lesenimi okni in vrati opremil že številna podjetja, tako mala, srednja kot velika, poslovne objekte, številne vrtce, osnovne in srednje šole ter druge javne ustanove. Lesena okna bodo v poslovnem ali javnem prostoru pripomogla k temu, da bodo zaposleni, uporabniki in obiskovalci preživljali čas v zdravem ambientu in se dobro počutili. Za lesena okna in vrata Marles se vse pogosteje odločajo tudi arhitekti, ki snujejo večja stanovanjska naselja in objekte – še posebej pasivne, nizkoenergijske in energetsko pozitivne. Marlesova lesena okna in vrata so prisotna tudi v številnih turističnih objektih, kjer turistom doma in v tujini, nudijo občutek domačnosti ter povezanosti z naravo v vseh letnih časih.

Lesena okna in vrata po meri

Najboljša in najcenejša lesena okna – cena

Kje dobiti najboljša lesena okna ali okovje za lesena okna, ki bi bilo hkrati po ugodni ceni? Podjetje Marles ponuja kakovostna, sodobna in trajnostna lesena okna in vrata ter okovje za lesena okna. Cenik njihovih izdelkov lahko dobite, če jim pošljete povpraševanje. Marles izdeluje okna, ki so lesena ali v kombinaciji z aluminijem. Cena je odvisna od zahtevnosti izvedbe, materiala, dimenzij, želenih kombinacij … Vsekakor pa lahko v podjetju naročite najcenejša lesena okna – po meri. 

Lesena okna iz programa Natur vnesejo v dom, poslovni prostor ali vikend moderen videz. Poleg tega nudijo visoko tesnjenje, ki pomaga znižati porabo energije. Z lesenimi okni se bo zmanjšal hrup v prostoru, kakor tudi koncentracija trdih delcev in cvetnega prahu. Ta lesena okna so lahko zastekljena z dvemi ali tremi sloji stekla. Na zunanji strani so lahko nameščeni aluminijasti odkapniki. Po želji stranke se jih lahko prebarva s premazom poljubne barve. Lesena okna iz programa Natur vas bodo obvarovala pred negativnimi dejavniki iz okolja in vam hkrati omogočila pristen stik z naravo. 

Če iščete lesena okna sodobnega videza, ki imajo odlične tehnične lastnosti, so Marlesova okna iz serije Elegant prava izbira za vas. Zanje se pogosto odločajo arhitekti pri gradnji pasivnih, ničenergijskih hiš in naselij. Če iščete varčna lesena okna, priporočamo serijo Marles Solution s posebnimi lastnostmi, ki omogočajo kar 30-odstotni prihranek energije. Tudi ta lesena okna so odlična izbira pri gradnji pasivnih hiš. Za tiste, ki želijo nekaj več – eksotične vrste lesa, velik izbor različnih barvnih kombinacij ter imitacije materialov – je kot naročena serija Marles Supreme. Ta lesena okna so primerna za energijsko varčne stavbe in hkrati prinašajo moderen videz za najboljši estetski učinek.

Okovje za lesena okna in drugi dodatki