Kvalitetna lesena okna po naročilu

V podjetju Marles se že več kot trideset let ukvarjamo z izdelavo kvalitetnih lesenih oken. Naše poslanstvo je varovanje in ohranjanje okolja in narave z izdelavo naravnih, okolju prijaznih iz zanesljivih ter kvalitetnih lesenih oken.

Lesena okna vse bolj pridobivajo na veljavi, saj se vse več ljudi zaveda pomena lesa in občutka narave v svojem domu. Les je idealen material za izdelavo oken, saj je trpežen, enostaven za obdelovanje, lep in naraven.

Primerna so za novogradnje ali obnove starejših stanovanjskih in poslovnih objektov. Na voljo so v različnih materialih, barvah ter oblikovnih izvedbah. Uporabljamo lazurne in pokrivne barve, ki zagotavljajo dolgoročno funkcionalnost oken, hkrati pa niso škodljive za živa bitja saj so izdelane na vodni osnovi.

Lesena okna vrhunske kakovosti s polkni

S pomočjo sodobne tehnologije za vas izdelamo kvalitetna lesena okna po naročilu po ugodni ceni. Lesena okna bodo dala karakter vašemu domu, vašo hišo pa naredila estetsko privlačno. Našo ponudbo lesenih oken smo nadgradili tudi s ponudbo kvalitetnih lesenih in alu polken. Lesena okna s polknami bodo zaščitila vaš dom, vaša hiša pa bo estetsko še bolj dovršena.

Če ste se odločili za zamenjavo vaših starih oken z novimi lesenimi kvalitetnimi okni, ne spreglejte javnih objav eko sklada, kjer lahko najdete vse informacije o subvencijah za zamenjavo starih oken z lesenimi okni ali vgradnji novih.

Kolekcije oken

Kvalitetna lesena in alu les okna s polknami ali brez bomo za vas izdelali po naročilu.

Na voljo so različne kolekcije lesenih in ALU-les oken:

Naše linije lesenih in alu les oken ponujajo bogat izbor barvnih kombinacij in različne vrste lesa, iz katerih lahko izdelamo vaša nova lesena okna po naročilu. Izgled kvalitetnih lesenih oken lahko na ta način popolnoma prilagodite vašemu okusu in željam. Izdelana so iz kvalitetnega lepljenega lesa smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Lahko pa se odločite za kombinacijo različnih vrst lesa in tako v svoj dom umestite eksotiko.

Les je že vrsto let izbirni material za okna, lesena okna pa so že od nekdaj priljubljena izbira. Konec koncev je to eden najlažje dostopnih materialov, dober izolator in zelo vsestranski material. Pri današnji ponudbi različnih vrst oken, se zdi, da kupci pogosto pozabijo na prednosti uporabe naravnih materialov pred umetnimi.
Okna iz umetnih materialov preprosto ne morejo premagati elegance pravega lesa. Lesna okna, ki so že na videz topla, se lahko kombinirajo s katero koli vrsto arhitekturnega sloga in so primerna tako za sodobne kot tradicionalne oblike stavb.
Lesna okna po naročilu lahko pobarvamo in obarvamo ter ustvarimo edinstven videz, ki ustreza osebnemu slogu in okusu.
Lesena okna res potrebujejo vzdrževanje, da ostane les v brezhibnem stanju, da se prepreči obraba in podaljša življenjska doba oken, a ob ustrezni negi lahko vaša lesena okna zdržijo dolgo, zelo dolgo.

Ne pozabimo, da je les tudi naravni izolator. Lesena okna bodo poskrbela, da bo vaš dom pozimi ostal topel in v poletnih mesecih prijetno hladen. Zaradi dobre izolacije nam lesena okna lahko prihranijo veliko energije, ki bi se iztrošila bodisi za ogrevanje ali hlajenje. Poleg tega lesena okna dom izolirajo pred zunanjim hrupom.

Prehod na ekološke materiale ni le trend

Večina lastnikov stanovanj želi čim bolj zmanjšati emisije in porabo neobnovljivih virov. Izbira lesenih oken je lahko dober začetek. Če izberete ekološko prijazna lesena okna, so ta v več pogledih okolju najbolj prijazna možnost. Les je namreč eden najbolj trajnostnih virov, ki so na voljo za gradnjo.
Lesena okna po naročilu so kot nalašč za osebe, ki jim je mar do okolja in se želijo v svojem domu počutiti kar najbolj prijetno.

Velika izbira lesenih oken
Pri sami izbiri lesenih oken pa velja omeniti, da je pomembno, da se slog okna, ki ga izberete, dobro ujema z arhitekturnim slogom vašega doma. Slog oken, ki ga izberete, naj bi dopolnjeval celotno zasnovo vašega doma. Tu lesena okna izražajo svoj potencial, saj ponujajo široko paleto stilov in modelov, ki ustrezajo skoraj vsem arhitekturnim zasnovam, od najsodobnejših do zelo tradicionalnih, pri tem pa na pomoč lahko priskočijo tudi naši strokovnjaki, ki vam bodo na podlagi dolgoletnih izkušenj svetovali, da bi bila lesena okna po naročilu izdela točno tako, kot ste si zamislili.
Izberite lesena okna, ki so primerna za vas. Oglejte si našo ponudbo, vse naše sloge in možnosti dobave lesenih oken.
Za pristna okna je les prava možnost. Z naravno izolacijo, energetsko učinkovitostjo in trajnostjo so lesena okna vredna naložba, ki lahko vaš dom dvignejo na višji nivo, v vaše življenje pa vnesejo več udobja.

Varnost, toplina in domačnost

Če potrebujete nova kvalitetna okna, ki bodo estetsko polepšala vašo hišo, prostorom pa nudila varnost, prijetno toplino in domačnost, izberite kvalitetna lesena okna Marles. Po naročilu vam bomo izdelali tudi polkna v različnih izvedbah. V podjetju Marles lahko uresničimo vaše želje in vam izdelamo kvalitetna, zanesljiva in estetsko privlačna okna z možnostjo dodatka zunanje ali notranje zaščite .