Kvalitetna lesena okna po naročilu

V podjetju Marles se že več kot trideset let ukvarjamo z izdelavo kvalitetnih lesenih oken. Naše poslanstvo je varovanje in ohranjanje okolja in narave z izdelavo naravnih, okolju prijaznih iz zanesljivih ter kvalitetnih lesenih oken.

Lesena okna s polknamiLesena okna vse bolj pridobivajo na veljavi, saj se vse več ljudi zaveda pomena lesa in občutka narave v svojem domu. Les je idealen material za izdelavo oken, saj je trpežen, enostaven za obdelovanje, lep in naraven.

Primerna so za novogradnje ali obnove starejših stanovanjskih in poslovnih objektov. Na voljo so v različnih materialih, barvah ter oblikovnih izvedbah. Uporabljamo lazurne in pokrivne barve, ki zagotavljajo dolgoročno funkcionalnost oken, hkrati pa niso škodljive za živa bitja saj so izdelane na vodni osnovi.

S pomočjo sodobne tehnologije za vas izdelamo kvalitetna lesena okna po naročilu po ugodni ceni. Lesena okna bodo dala karakter vašemu domu, vašo hišo pa naredila estetsko privlačno. Našo ponudbo lesenih oken smo nadgradili tudi s ponudbo kvalitetnih lesenih in alu polken. Lesena okna s polknami bodo zaščitila vaš dom, vaša hiša pa bo estetsko še bolj dovršena.

Če ste se odločili za zamenjavo vaših starih oken z novimi lesenimi kvalitetnimi okni, ne spreglejte javnih objav eko sklada, kjer lahko najdete vse informacije o subvencijah za zamenjavo starih oken z lesenimi okni ali vgradnji novih.

Kolekcije oken

Kvalitetna lesena in alu les okna s polknami ali brez bomo za vas izdelali po naročilu.

Na voljo so različne kolekcije lesenih in ALU-les oken:

Naše linije lesenih in alu les oken ponujajo bogat izbor barvnih kombinacij in različne vrste lesa, iz katerih lahko izdelamo vaša nova lesena okna po naročilu. Izgled kvalitetnih lesenih oken lahko na ta način popolnoma prilagodite vašemu okusu in željam.  Izdelana so iz kvalitetnega lepljenega lesa smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Lahko pa se odločite za kombinacijo različnih vrst lesa in tako v svoj dom umestite eksotiko.

Varnost, toplina in domačnost

Če potrebujete nova kvalitetna okna, ki bodo estetsko polepšala vašo hišo, prostorom pa nudila varnost, prijetno toplino in domačnost, izberite kvalitetna lesena okna Marles. Po naročilu vam bomo izdelali tudi polkna v različnih izvedbah. V podjetju Marles lahko uresničimo vaše želje in vam izdelamo kvalitetna, zanesljiva in estetsko privlačna okna z možnostjo dodatka zunanje ali notranje zaščite .