Lesena okrogla okna, okna s križi, balkonska okna v akciji: ugodna cena


Lesena okrogla okna, lesena okna s križi, lesena balkonska okna - možnosti so pri lesenih oknih skoraj neomejene. Podjetje Marles je na slovenskim trgu prisotno že več kot 30 let. Ukvarjamo se s proizvodnjo lesenih oken in drugega stavbnega pohištva iz lesa. Zakaj smo izbrali les kot naš glavni »gradbeni« material? Zato, ker je les naraven, proizvodnja lesenih izdelkov, med njimi tudi lesenih okroglih oken, pa je v primerjavi s proizvodnjo izdelkov iz drugih materialov veliko manj »umazana« in, kar je najpomembneje, bistveno manj energetsko potratna. V Marlesu želimo, da bi les postal stalnica vašega bivanja in življenja, zato smo za vas pripravili linijo lesenih in alu les oken. Ponujamo vam različne dimenzije, standardne in manj standardne oblike lesenih oken, med drugim tudi lesena okrogla okna ali lesena okna s križi. Pri nas so lesena okna tudi cenovno ugodna, akcija pa je še ena priložnost, da bo vaš nakup še bolj ugoden. Lesena okna ali lesena balkonska okna lahko opremite tudi s polkni ali roletami. Če potrebujete kvalitetna in trpežna lesena okrogla okna, potem ne spreglejte naše ponudbe lesenih oken nestandardnih oblik.

lesena okna

VEČ O UGODNIH LESENIH OKNIH MARLES!


Lesena balkonska okna ali lesena okna s križi - akcija je priložnost za ugoden nakup


Linija lesenih oken Marles vam ponuja veliko izbiro oken iz različnih vrst lesa in v različnih barvnih kombinacijah, zato boste lahko izgled vašega lesenega okroglega okna ali lesenih balkonskih oken povsem prilagodili vašim željam in zahtevam. Odločite se lahko tudi za lesena okna s križi, ki so prav tako kvalitetno izdelana in ugodna. Lesena okrogla okna in ostala lesena okna ter balkonska okna so na voljo v različnih debelinah, izdelana pa so iz kakovostnega lepljenega, z vidnih strani po dolžini nespojenega lesa smreke, macesna in ostalih vrst lesa.

lesena okna


Akcija - ugodna cena lesenih oken vseh oblik


Iščete kvalitetnega proizvajalca lesenih okroglih oken, lesenih oken s križi, balkonskih oken? Iščete tudi ugodno ceno oken? Ne spreglejte naše akcije in si lesena okrogla okna in ostala lesena okna zagotovite po ugodni ceni. Na naša okna lahko montirate tudi rolete ali polkna.

Več lesenih oken v akciji:https://www.vsi.si/marles-okna/izdelava-in-proizvajalci-lesenih-oken

VEČ O LESENIH OKNIH S POLKNI SI PREBERITE TUKAJ!