Kvalitetna lesena okna iz našega cenika so primerna za vsak dom


Lesena okna izdelujemo iz visoko kakovostnega lesa, ki prihaja iz domačih gozdov. Gospodarjenje v naših gozdovih je trajnostno, kar pomeni da je naša proizvodnja ekološko naravnana. Izdelava lesenih oken je trajnostna kar pripomore k ohranjanju in obnovi narave. Les je material, ki je obnovljiv in unikaten. Takšna so tudi naša okna - naravna, lepa, zdrava in trdna. Med rastjo drevo v svoj les veže ogljik iz zraka. Na ta način drevesa izključujejo ogljik iz njegovega globalnega cikla. Obnovljiva lesena okna posredno pripomorejo k zmanjšanju izpustov ogljikovega dioksida v ozračje. Izdelava lesenih oken in njihova prodaja je v porastu, saj smo ljudje čedalje bolj ekološko osveščeni. Obnovljiva lesena okna iz našega cenika so bistven element pri energetski učinkovitosti stavb. Z vgradnjo kvalitetno izdelanih energijsko varčnih lesenih oken lahko privarčujete do polovico sredstev, namenjenih za ogrevanje in hlajenje vašega doma. Nudimo različne tipe visoko kvalitetnih obnovljivih lesenih oken po konkurenčnih cenah, v kar se lahko prepričate z ogledom našega cenika. Na ceniku so predstavljene ugodne cene vseh komponent, ki skupaj tvorijo celoto oziroma obnovljiva kvalitetna lesena okna. Aktualen cenik vam je na voljo v našem razstavno prodajnem salonu, kjer vam bodo naši svetovalci z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri primernih obnovljivih lesenih oken za vaš dom. Na našem ceniku lahko pogosto najdete tudi akcijske ponudbe obnovljivih lesenih oken, ki so še posebej cenovno ugodna.

Lesena okna cenik Marles


Cenik naših lesenih oken vam je na voljo v našem prodajnem salonu


Naša obnovljiva lesena okna so izdelana iz lepljenega lesa smreke, bora, macesna, jelke, hrasta in merantija. Visoko kvalitetna lesena okna skrbijo za odlično zaščito pred vsemi vplivi iz okolja. Odlično tesnenje zmanjša raven hrupa iz okolja in prisotnost cvetnega prahu ter drugih trdnih delcev v prostoru. Na našem ceniku in v našem prodajnem programu imamo obnovljiva tipska okna in obnovljiva okna po meri. Dodatne informacije in cene obeh različic boste našli na našem aktualnem ceniku. Naša visoko kvalitetna obnovljiva okna so razdeljena v štiri različne linije: Natur, Elegant, Solution in Supreme. Klasičen izgled linije Natur je našim kupcem zelo privlačen. Kvalitetna obnovljiva okna Natur so sestavljena iz okvirja, ki je izdelan iz kvalitetnega trdega lesa, iz dvoslojnega ali troslojnega stekla, tesnil in odkapnega profila. Linija Natur je cenovno zelo dostopna, v kar se lahko prepričate z našim cenikom. Okvirji iz linije Elegant so sestavljeni lesa in aluminijaste maske, ki okno ščiti pred zunanjimi vplivi. Tudi okna linije Elegant so dvojno ali trojno zastekljena, možna je vgradnja do štirih tesnil. Konkurenčne cene linije Elegant si lahko gledate na našem ceniku. Linija Solution ima v okvirju vgrajeno izolativno poliuretansko peno, ki občutno zmanjšuje toplotne izgube. Zasteklitev je troslojna, tipsko so vgrajena tri tesnila. Odkapni profil ščiti krilo in podboj pred vremenskimi vplivi obenem pa izboljšuje vrednosti toplotne prevodnosti. Naš cenik vsebuje tudi cene linije Solution. Okna iz najprestižnejše linije Supreme so sestavljena iz lesenega okvirja z aluminijasto masko, troslojnega stekla, ki je polnjen z žlahtnim plinom, za doseganje najboljših toplotnih karakteristik. Linija Supreme ima vgrajena tri tesnila, imajo pa tudi možnost dodatne izolacije. Naš cenik vsebuje tudi cene za okna iz linije Supreme.


V primeru dotrajanosti in poškodb je potrebno lesena okna temeljito obnoviti


Obnova lesenih oken je potrebna v primeru poškodb in v primerih nezadostnega oziroma nepravilnega rednega vzdrževanja. Obnova pride tudi v poštev takrat, ko nimamo na voljo dovolj finančnih sredstev za nakup novih oken ali pa če zamenjava le teh ni dovoljena iz naslova spomeniškega varstva. Za redno vzdrževanje oken priporočamo uporabo posebnega negovalnega obnovitvenega mleka, ki les ščiti in hrani. Priporočamo tudi vsakoletni temeljiti pregled oken kar zajema leseni okvir, tesnila, okovje, kljuko. V primeru temeljite obnove, je potrebno le te najprej obrusiti, da se odstrani stari nanos premaza. Večje površine brusimo z brusilnim strojem, manjše površine in težje dostopne prostore pa brusimo ročno z brusilnim papirjem. Če je lesena podlaga ranjena, je pri obnovi potrebno tudi kitanje. S kitom se površine izravnajo in pripravijo za nanos novega zaščitnega sloja. Uporabite lahko barvne ali prozorne premaze na vodni osnovi, ki so prijazni ljudem in naravi. Z obnovo lesenih oken, podaljšamo njihovo življenjsko dobo in izboljšamo njihov vizualni izgled. Zaščitni premazi, ki jih uporabljamo pri obnovi delujejo tudi proti plesni in glivam, ki se lahko pojavijo na okvirju. Za dolgotrajno zaščito, mora biti obnova izvedena temeljito z uporabo ustreznih produktov.


Na našem ceniku najdete lesena okna v različnih velikostih in barvah


Na ceniku lesenih oken oziroma v ponudbi imamo obnovljiva okna v različnih barvah. Čeprav je les že sam po sebi čudovitih barv, ga lahko dodatno oplemenitite s čudovitimi barvnimi odtenki, ki se najbolje skladajo z ostalimi elementi v vašem domu. Izbirate lahko med številnimi barvami po naši in po RAL lestvici. Uporabljamo premaze na vodni osnovi zato so človeku in okolju prijazne. Obnovljivim lesenim oknom nudijo dolgotrajno zaščito in lep izgled. Vsa naša okna imajo trikratni nanos kar pomeni osnovna impregnacija, nanos s potapljanjem in nanos z brizganjem. Na našem ceniku najdete vse različice obnovljivih lesenih oken v naravnih in dekorativnih barvah. Prav tako imamo na ceniku ostale lesene produkte kot so vrata in polkna.

Obnova lesenih oken cenik

VEČ O LESENIH POLKNIH

KONFIGURATOR LESENIH OKEN