Ugodna lesena okna po meri za vse vrste domov

Cena lesenih oken postaja vse bolj dostopna, hkrati pa se izboljšuje tudi njihova kakovost. To velja tudi za okna alu les, ki nudijo odlično zvočno in toplotno izolacijo. Če torej razmišljate o nakupu novih oken oziroma o menjavi dotrajanih, je vsekakor smiselno preučiti prednosti, ki vam jih prinaša odločitev za lesena ali alu okna. Ugodno ponudbo smo vam pripravili tudi v podjetju Marles, kjer vam ponujamo le najkakovostnejša lesena okna po meri, prodaja pa zajema tudi les alu okna, ki prav tako poskrbijo za izvrstno izolacijo.

Lesena okna po meri

Ugodna lesena okna po meri - cena in dolgoročni prihranek

Les je znan kot odličen naravni izolator, kar je eden ključnih razlogov, zakaj izbrati prav naša lesena okna. Cena lesenih oken pa vsebuje tudi skriti prihranek. Pametna investicija sta zagotovo dve besedi, ki najbolje opišeta lesena okna po meri. Ugodno ceno samih oken namreč dopolnjuje dolgoročni prihranek, ki si ga lahko obetate, če se odločite za kvalitetna lesena okna. Cena vaše mesečne porabe energije se bo namreč močno znižala.

V naši ponudbi lahko najdete lesena okna z izjemno toplotno učinkovitostjo (Toplotna izolacija okna tudi do 0,4 W/m2K), ki so prejela tako domača kot tuja priznanja. Velik prihranek vam tako zagotovo ne uide, če izberete naša lesena okna. Izdelava poteka z uporabo najnovejše računalniško vodene tehnologije, ki poskrbi tako za funkcionalna kot estetsko dovršena lesena okna po meri. Prodaja pa poleg oken zajema še panoramske stene in različne tipe vrat.

Okolju prijazna in ugodna lesena okna

Opozoriti vas želimo še na eno ugodnost, ki jo prinašajo lesena okna po meri. Eko subvencija za lesena okna ceno še dodatno zniža, kar je eden od pomembnih razlogov, zaradi katerega se vse več ljudi odloča za lesena okna po meri. Popust oziroma eko subvencija lahko pomeni občutno cenejša okna. Popust lahko namreč znaša celo do 20 odstotkov celotne cene lesenih oken, zato je smiselno, da čim prej preučite pogoje razpisa. 

Lesena okna so ekološko osveščena izbira, obenem pa tudi zelo ekonomična. Poleg klasičnih lesenih oken izbirate lahko tudi med različnimi lesenimi panoramskimi stenami oziroma okni. Vse panoramske stene so narejene iz lesa ali v kombinaciji z lesom.

Alu les okna

Alu les okna – standardne dimenzije oken se med seboj razlikujejo

V podjetju Marles lahko izbirate med številnimi različnimi vrstami alu les oken. Poleg različnih vrst in barv, se okna med seboj razlikujejo po debelini okenskega okvirja, vrsti tesnenja (dvojno ali trojno) ipd. Če vam je pri srcu bolj moderen videz lahko izbirate med številnimi modeli, ki so na voljo.

Za natančnejši izris, bo ekipa Marles najprej izmerila velikost oken, ki jih potrebujete. Skupaj bomo tako našli prava in ugodna lesena ali alu okna, ki se bodo prilegala vašemu domu. Standardne dimenzije oken se med seboj zelo razlikujejo. Za več informacij nas kontaktirajte.