Lesena okna, ki se jim ne boste mogli upreti

Smo proizvajalec lesenega stavbnega pohištva: oken, vhodnih vrat in senčil. Ta že več kot 30 let vgrajujemo v izdelke, ki spadajo v višji kakovostni razred. Individualna proizvodnja nam omogoča prilagajanje željam naših kupcev in sicer tako graditeljem novih hiš kot tudi tistim, ki se odločajo za menjavo stavbnega pohištva. Zadovoljstvo z razvojem energetsko varčnih in pasivnih oken je še posebej veliko, saj smo med prvimi v Evropi, ki se lahko ponašamo s tako kakovostjo novih lesenih oken.

Lesena okna

Kakovost lesenih oken vas bo prepričala

V podjetju Marles vam tako ponujamo kakovostna lesena in les/alu okna, s katerimi boste zadovoljni še vrsto let. Okna so estetsko izdelana ter bodo vaš dom ščitila tako pred vdorom toplote kot tudi zvokov, ki prihajajo od zunaj. Naša okna so enostavna za vzdrževanje, prav tako pa zagotavljajo visoko stopnjo toplotne učinkovitosti. Zato si oglejte našo ponudbo lesenih in les/alu oken ter se prepričajte o modernih linijah naših oken. Prepričani smo, da vas bodo navdušila.

VAS MORDA ZANIMA PANORAMSKA STENA?

Okna, ki vam jih ponujamo, so različnih debelin, narejena iz kakovostnega lepljenega lesa. Seveda lahko izbirate tudi vrsto lesa, iz katerega bodo vaša nova lesena okna izdelana, velikostjo in obliko. Vedno več ljudi pa se odloča tudi za lesena okna s polkni. Ta so še posebej uporabna, saj lesena polkna lahko zasukate tako, da odbijajo in filtrirajo svetlobo, obenem pa še vedno uživate v pogledu.

Alu les oknaOkna s polkni

Lesena okna modernih oblik za vse vrste domov

Če razmišljate o nakupu lesenih oken, so okna Marles prava rešitev za vaš dom. Linije lesenih oken in lesenih polken so ravne in moderne, poudarjeni pa so tudi zaključki okenskega krila. Ob nakupu kakovostnih lesenih oken lahko izbirate tudi med različnimi barvami okenskega okvirja. Dandanes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki ter tako dodate piko na i vašemu okenskemu okvirju. Poleg izjemne kakovosti in modernega izgleda pa so okna zasnovana z visoko stopnjo protivlomne varnosti. Tako boste varno in brez skrbi uživali v pogledu.

IZDELAVA KAKOVOSTNIH LESENIH POLKEN

Oglejte si našo široko ponudbo lesenih oken na naši spletni strani ali nas obiščite v našem salonu. Če se odločate med novimi lesenimi okni, alu/les okni ali lesenimi okni s polkni, je izbira lahko težavna. Zato se v primeru dodatnih vprašanj obrnite na naše prijazne strokovnjake, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja bomo skupaj našli pravo rešitev za vaš dom.

Vljudno vabljeni!