Leseno okno cenaCena lesenega okna, ki ji preprosto ne boste mogli reči ne


Smo proizvajalec lesenega stavbnega pohištva: oken, vhodnih vrat in senčil, ki jih že več kot 30 let vgrajujemo v izdelke, ki spadajo v višji kakovostni razred. Individualna proizvodnja nam omogoča prilagajanje željam kupcev, in sicer tako graditeljem novih hiš kot tudi tistim, ki se odločajo za menjavo stavbnega pohištva. Zadovoljstvo z razvojem energetsko varčnih in pasivnih oken je še posebej veliko, saj smo med prvimi v Evropi, ki se lahko ponašamo s tako kakovostjo lesenega okna za ceno, ki se ji težko upreti.


Cena lesenega okna, ki prepriča


V podjetju Marles vam med drugim ponujamo kakovostna lesena in les/alu okna, ki so tako ugodna, da boste hoteli za to ceno nova lesena okna svojemu domu zagotoviti še danes. Okna, ki vam jih ponujamo, so različnih debelin, narejena iz kakovostnega lepljenega lesa. Seveda lahko izbirate tudi vrsto lesa, iz katerega bodo vaša okna izdelana, splača pa se vam preveriti tudi cenik lesenih oken s polkni. Seveda ponujamo konkurenčno ceno tudi za alu les okna, a tudi cena lesenega okna v našem podjetju je zelo ugodna. Okna so estetsko izdelana ter bodo vaš dom ščitila tako pred vdorom toplote kot tudi zvokov, ki prihajajo od zunaj. Zato si oglejte naš cenik in cene lesenih oken ter se prepričajte o modernih linijah oken, zatem pa izberite še vašo ceno novih lesenih oken.

lesena okna s polkni cenik


Cena novih lesenih oken je nadvse konkurenčna


V ceno novih lesenih oken iz naše ponudbe so vključena lesena okna in lesena polkna, ki so modernega izgleda. Linije lesenih oken in lesenih polken so ravne in moderne, poudarjeni pa so tudi zaključki okenskega krila. Cena lesenega okna vključuje tudi izbiro barve okenskega okvirja. Dandanes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki ter tako dodaten piko n i vašemu okenskemu okvirju. V ugodno ceno vaših novih lesenih oken s polkni je všteta tudi visoka stopnja protivlomne varnosti.

IZDELAVA LESENIH OKENO ceni lesenega okna nas lahko povprašate tudi po telefonu, splača pa se vam preveriti tudi našo spletno ponudbo:https://www.marles.com/okna/si/reference in se prepričati o ugodnih cenah. Leseno okna imajo pri nas takšno ceno, da bi jo bilo škoda zavrniti. Zato svoja nova lesena okna po ceni, ki je drugje ne boste dobili, izberite še danes. Cenik lesenih polken pa vas bo prepričal, da razmislite še o novih polknih.