Lesena oknaLesena okna - je čas za nova?


Lesena okna polepšajo vaš dom, ob tem pa predstavljajo tudi nujo - v notranjost vnašajo svetlobo in svež zrak, nas varujejo pred mrazom, vetrom in dežjem ter, če izberemo najlepša in najboljša lesena okna, tudi estetsko dopolnijo dom od zunaj in znotraj.


A če vaše leseno okno prepušča preveč zraka, je čas za novo. Nova lesena alu okna namreč nudijo odlično izolacijo in lahko zmanjšajo porabo energije celo za 25 odstotkov. Razvoj tehnologije je bistveno pripomogel k nižji ceni lesenega okna, garancija pa nudi še dodatno varnost na nakup. Zakaj bi torej v primeru težav odlašali?


Zakaj kupiti lesena okna?


Lesena okna pomenijo odličen nakup, saj so njihove cene dostopne, na voljo pa so različne oblike in mere lesenih oken. Pomenijo ne le lep, temveč tudi naraven nakup, z nekaj skrbi pa bodo vaša nova lesena okna tudi izjemno trajna.


Katera so najboljša lesena okna?


Najboljša lesena okna so gotovo tista, ki vas učinkovito varujejo pred zunanjimi vplivi, ob tem pa:

  • vizualno dopolnijo vaš dom,
  • najboljša lesena okna morajo zagotavljati trajnost, saj po nakupu pričakujemo, da bodo z nami precejšnje število let,
  • najboljša lesena okna morajo nuditi pravo razmerje med zaščito in zračnostjo - nuditi morajo dobro izolacijo, ob tem pa je prednost lesenih oken tudi v tem, da prepuščajo ravno pravšnjo mero zraka, da je vaš dom vedno svež in prijeten,
  • kvalitetna lesena okna nudijo tudi odlično zvočno izolacijo, kar ni zanemarljivo, še posebej, če živimo v bližini prometne ulice ali se spopadamo z drugimi motečimi dejavniki v okolju.


Vse našteto vam zagotavljamo v podjetju Marles. Tradicija in naše dobro ime sta zagotovili za najboljša lesena okna in neprekosljivo kvaliteto, ki ji zaupajo številni zadovoljni uporabniki. Dobrega imena namreč ni mogoče dobiti čez noč - je posledica dolgoletnega razvoja in prilagajanja uporabnikom, s svojimi lesenimi okni pa smo in ostajamo vodilni na trgu tudi zato, ker nudimo prilagodljive mere lesenih oken, ker prisluhnemo stranki in ji pomagamo ugoditi v vseh njenih potrebah ter zato, ker nudijo naša lesena okna neprekosljivo razmerje med ceno in kvaliteto.

IZDELAVA LESENIH OKEN PO NAROČILU

KONFIGURATOR OKEN

Najboljša lesena okna