Les alu okna so narejena iz različnih vrst lesa in aluminijaste maske

Naša les alu okna so odlična kombinacija materialov, ki nudijo izjemno ugodje in prefinjen videz. V prostor vnesejo toplino in eleganco. Proizvajamo jih v treh linijah: elegant, solution in supreme. Linija oken Elegant ima moderno podobo in lastnosti, ki najbolj ustrezajo nizkoenergijskim, pasivnim in energetsko pozitivnim stanovanjski, zgradbam in naseljem. Leseno okensko krilo na zunanji strani ščiti alu maska, ki ima številne prednosti. Ščiti les in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju. Linija Elegant je izdelana iz najboljših materialov in z najboljšimi tehnološkimi rešitvami. Druga linija, ki se imenuje Solution je zaradi toplotnih lastnosti profila najprimernejša za pasivne objekte, ker je do 30% varčnejša v primerjavi s konkurenčnimi modeli. Alu maska, ki ščiti okvir z zunanje strani je dobavljiva v katerikoli barvi po RAL lestvici. Pri liniji Solution so poudarjene linije robov in zaključkov okenskega krila. Zaradi poravnane linije alu-steklo deluje usklajeno s fasado. Tretja linija se imenuje Supreme. Odlikuje jo design, tehnologija in izvedba. Primerna je za novo generacijo pasivnih, energetsko pozitivnih in nizkoenergijskih stavb. Nudi tudi širok izbor eksotičnih vrst lesa, barvnih kombinacij in imitacij raznih materialov.

alu les okna

VEČ O ALU LES OKNIH MARLES TUKAJ!


Les alu okna imajo dolgo življenjsko dobo zaradi dodatne zaščite alu maske


Če primerjate lesena ali alu okna, so prednosti les alu oken daljša življenjska doba zaradi zunanje maske, ki ščiti les pred raznimi vremenskimi vplivi. Tudi čiščenje les alu oken je zelo enostavno. Imajo pa tudi odlične toplotne lastnosti profila, zaradi česar so primerni za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske stanovanjske in poslovne objekte.

les alu okna


Nudimo vam visoko kvalitetna les alu okna po konkurenčnih cenah


Pri nas vam ne nudimo najcenejša lesena ali les alu okna, vam pa ponujamo visoko kvalitetna lesena okna po zelo ugodnih cenah. Zagotavljamo vam najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Na tržišču obstaja veliko alu les oken različnih proizvajalcev. Pri najcenejših alu les oknih zagotovo niso uporabljeni materiali, ki bi vam zagotavljali dolgo življenjsko oken, saj so takšna okna običajno narejena iz najcenejših materialov, ki niso odporni in vzdržljivi. Poceni investicija vam lahko povzroči številne težave in dodatne nepredvidene stroške. Več si preberite tukaj:https://www.vsi.si/marles-okna/alu-les-okna-marles