Pošlji povpraševanje

Okna - cena montaže in izdelave ter izbira primernega materiala


Okna predstavljajo nekakšne oči hiše. So vaš pogled v svet, obenem pa z ustreznimi žaluzijami, zavesami ipd. poskrbite za zasebnost, ko si tega zaželite. Seveda pa vgradnja oken zahteva, da dobro razmislite o različnih lastnostih, ki jih potrebujete. Pri tem ne smete misliti zgolj na kratkoročne stroške, ampak predvsem na to, kako se vam bo investicija obrestovala na dolgi rok. Vse se začne z izbiro najustreznejšega materiala, ki ga nato nadgradite z unikatnimi detajli - s tem dosežemo idealen spoj funkcionalnosti in estetske popestritve doma.

CENIK LESENIH OKEN


Menjava oken poskrbi za dolgoročno zmanjšanje stroškov

Osnovni razlog, zaradi katerega je potrebna menjava oken, je dotrajanost. Ta ima negativen vpliv na zunanjo podobo vašega doma, poleg tega pa pomeni precejšnje energetske izgube. Menjava oken torej nikakor ni zapravljanje denarja, ampak naložba. S pomočjo kakovostnih materialov poskrbite za manjšo porabo, tako v zimskem času (ogrevanje stanovanja) kot v toplejših mesecih (hlajenje). Zrak ne bo več uhajal po nepotrebnem, obenem pa morate še vedno paziti, da izberete materiale, ki dihajo, saj je to izjemno pomembno za visoko kakovost bivanja. Možna je montaža oken iz različnih materialov. Vse bolj priljubljena izbira postaja ponovno les, prav tako pa se številni odločijo za alu-les kombinacijo, ki poudari prednosti obeh materialov in odpravi določene pomanjkljivosti.


Možnost izbire med različnimi vrstami lesa: vgradnja oken po naročilu

Les poskrbi za pristen stik z naravo in tradicijo, sodobni tehnološki postopki pa prinašajo dodatno nadgradnjo. Gre za izvrsten naravni izolator, tako toplotni kot zvočni, proizvodnja pa predstavlja minimalno obremenitev za okolje, zato je možna pridobitev subvencije Eko sklada za nakup okna. Cena lesenih oken bo s tem še nekoliko ugodnejša. V podjetju Marles za vas ustvarimo kakovostno stavbno pohištvo iz različnih vrst lesa: iz jelke, smreke, bora, macesna, merantija ali iz hrasta. Odločite se lahko tudi za izbrano kombinacijo naštetih vrst, poleg tega pa smo pripravljeni prisluhniti vašim zahtevam glede bolj eksotičnih vrst lesa. Večina se bo strinjala, da je les izredno lep in da je ena najboljših rešitev pri t. i. trajnostni gradnji. V nasprotju s pogosto prisotnim prepričanjem ni vzdrževanje nič posebej zahtevnejše, če seveda upoštevate osnovna navodila. Če želite poskrbeti za še posebej dolgo življenjsko dobo, pa je možna tudi izvedba v kombinaciji z aluminijem. Čiščenje in vzdrževanje bosta tu še posebej enostavna, zagotovljena pa je optimalna zaščita pred manj ugodnimi vremenskimi razmerami.

Izdelava in montaža lesenih okenMenjava oken po ugodni ceni


Izdelava in vgradnja oken po meri - upoštevamo vse vaše želje

Našim strankam ponujamo različne modele (Natur, Elegant, Solution in Supreme), saj se zavedamo, da je treba pri izbiri najprimernejšega zunanjega stavbnega pohištva upoštevati številne dejavnike. Zato je možna povsem individualizirana izdelava oken po meri. Izbirajte med različnimi barvami po RAL-lestvici, vrstami okovij (po potrebi z daljinskim upravljanjem na daljavo), dodatnimi varnostnimi komponentami in drugimi lastnostmi. Izdelava oken poteka hitro in v skladu s predpisi.


Profesionalna montaža oken nujna za optimalno funkcionalnost

Za konec naj poudarimo še, da so sicer najpomembnejše lastnosti izbranega zunanjega stavbnega pohištva, vendar pri tem ne smemo zanemariti niti pomena strokovne montaže. Šele zares kakovostna montaža oken je namreč tista pika na i, ki prepreči potencialne težave in zagotovi nemoteno uporabo. Z vzdrževanjem zato ne boste imeli posebnih težav, hkrati pa to pomeni, da bodo s profesionalno montažo toplotne izgube resnično minimalne in da hrup iz okolja ne bo povzročal težav. Pri Marlesu zaposlujemo ekipo izkušenih strokovnjakov, ki poskrbijo, da bo montaža oken izvedena v skladu z najsodobnejšimi smernicami. Kakovost naše ponudbe in vrhunsko izvedbo montaže potrjujejo številni certifikati ter bogate reference, ki smo jih pridobili v letih delovanja. Več o tem si je mogoče prebrati na naši spletni strani, kjer se lahko obenem podrobneje seznanite s prednostmi, ki jih prinaša les. Poleg tega poskrbimo, da bo montaža oken zaključena v najkrajšem možnem času.