Pošlji povpraševanje

Iz oken na drsne stene

Okna so se v zadnjih dvajsetih letih bistveno spremenila. Pri skoraj vseh novogradnjah je prisotnih veliko steklenih površin, kot so drsne stene s fiksnimi elementi. Prevladujejo predvsem moderne linije drsnih vrat ter fiksnih zasteklitev z minimalnimi vidnimi profili, ki omogočajo boljši pogled v svet. Temu je prilagojena tudi zasnova najnovejših Marlesovih les-alu oken, ki zadovoljujejo potrebo moderne arhitekture in najzahtevnejših kupcev, ki si v svoji hiši želijo več kot le okno.

Marlesov najbolj prodajan produkt je drsna stena ZERO, ki jo je možno dobiti v izvedbi les in les alu v različnih debelinah profila in različnih vrstah lesa. Prag lahko izenačijo z višino končnega tlaka, tako je prehod enostaven in estetsko dovršen, ustreza pa tudi vsem zahtevam toplotne prevodnosti in zrakotesnosti. V tem sistemu je prav tako mogoče vgraditi sistem za mehko odpiranje in zapiranje, ki ga priporočajo predvsem pri elementih večjih dimenzij, ker omogoča enostavno uporabo.

Marles okna, drsna vrata ali stene

Lesena okna z aluminijastimi oblogami

 V zadnjih letih je prodaja les alu oken zelo narasla, pri Marlesu gre za linijo ELEGANT, ki ponuja različne tipe aluminijaste obloge na zunanji strani. Mogoče jo je dobiti v vseh možnih barvnih kombinacijah strukturne ali gladke površine. Na notranji strani  je okno še vedno leseno in daje topel in naraven videz.