Okna alu les so vse bolj priljubljena med uporabniki

Okna alu les so dan danes vse bolj popularna. Kombinacija naravnih materialov, povzdignjena z modernim aluminijastim dizajnom je vse bolj zaželena pri gradnji novih hiš, velikokrat pa se stranke za okna alu lesena odločajo tudi pri menjavi oken v starejših gradnjah. Gre za nadgradnjo klasičnih lesenih oken, ki prinaša številne prednosti za uporabnike in bivalno okolje. 

So najboljša izbira pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in energetsko varčnih stavb. Odlikujejo jih ravne linije robov in zaključki okenskega krila. Dodatna prednost je tudi širok asortiman vrst lesa ter barvnih kombinacij. Tako bo vsak našel model zase, ki bo dodal tisto popolno piko na i vaši novogradnji.

ALU les okna Elegant

Odlična kombinacija modernega in tradicionalnega

Se tudi vi sprašujete, katera okna izbrati - bodo boljša izbira lesena ali aluminijasta okna? Z odločitvijo za lesena aluminijasta okna Marles to ne bo več vprašanje, saj vam ponujamo okna alu les, ki so kakovostno grajena, prilagodimo pa jih lahko vsaki gradnji in poskrbimo tudi, da se bodo skladala z interjerjem, ki ste ga izbrali. Naročite jih lahko v poljubni dimenziji in barvi.

alu les okna marles

Okna alu les so zgrajena iz kakovostnega lesa, različnih debelin. Zakaj je naša osnova prav les? Nanj stavimo že vse od začetka, saj gre za trajnosten in trden material. Stanovanju doda svojevrsten značaj in mu vdihne življenje. Gre za naraven material, ki dobro diha in dokazano pozitivno vpliva na mentalno zavest in fizično zdravje. 
Kakšne pa so prednosti alu les oken? Alu maska že tako dobro obdelan les še dodatno zaščiti pred vlago in lesenimi škodljivci. Okna alu les imajo dolgo življenjsko dobo in so veliko preprostejša za vzdrževanje in čiščenje. Zavarovana so pred pokanjem in praskami, zunanjimi vplivi, škodljivci... Gre za najboljšo kakovost, ki vam bo dolgo služila brez dodatnih stroškov in dela.

Okolju prijazna okna

V Marlesu delujemo trajnostno, z zavedanjem o varovanju okolja. V današnjem svetu je ta cilj nemogoče prezreti, kar naše stranke seveda zelo spoštujejo. Tako pri proizvodnji maksimalno pazimo, da smo ekološko varčni, da uporabljamo okolju prijazne materiale in da razmišljamo dolgotrajno. Tudi naša alu les okna so produkt takšne miselnosti. Les je sam po sebi najbolj trajnosten material, seveda pa poskrbimo, da je ustrezno obdelan. Njegova proizvodnja je bistveno manj energetsko potratna. Ob koncu življenjske dobe lesena ali les alu okna lahko predelamo v druge lesne izdelke. Tudi aluminij je 100% razgradljiv in tako prijazen do planeta. Vsakič, ko izberete alu lesena okna, pomagate varčevati z energijo in varujete okolje.

moderna alu les okna

Vrhunske vizualne rešitve

Aluminijasta maska omogoča številne oblikovne rešitve oken in panoramskih sten. Uredimo vam lahko praktično karkoli. Alu les okna lahko naročite popolnoma po meri, v poljubni dimenziji in v kateri koli barvi iz RAL lestvice. Ustvarite si lahko svojo toplino, primerne svetlobne pogoje in arhitekturne rešitve.

barve lesenih oken Marles

Izbirate lahko med različnimi vrstami lesa

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o mnogih prednostih lesenih alu oken, ki vam jih ponujamo. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu, kot tudi po e-pošti, kjer nam lahko zastavite vprašanja, kot so: katera okna izbrati - lesena ali alu okna? Odgovorili vam bomo hitro in natančno ter vam tako pomagali do kvalitetnega nakupa les alu okna. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko okna ogledate v živo in se tako prepričate o kvaliteti izdelave les alu oken in prijazne prodajalce povprašate o lesenih oknih in o obdelavi lesa ter o vzdrževanju le-teh.