Marlesova lesena okna prinesejo v dom toplino in domačnost

Lesena okna so v slovenskem in širšem alpskem prostoru priljubljena že od nekdaj. Iz bogastva narave, ki nam je naklonila obilo gozda, črpamo tudi Marlesovi strokovnjaki. V desetletjih delovanja smo razvili lesena okna, ki združujejo najboljše iz narave z najsodobnejšimi tehnologijami in dosežki. Marlesov sloves temelji ravno na sožitju tehnologije in naravnih materialov, kar poosebljajo štiri kolekcije naših kakovostnih lesenih oken: Natur, Elegant, Solution in Supreme. Res je, da imajo lastniki stanovanj in hiš danes več možnosti izbire oken kot kadar koli prej, zato je odločitev, kaj je primerno za vas, lahko tudi težavna. Z našimi strokovnjaki ste v dobrih rokah, z izjemno široko izbiro naših artiklov pa bo vsak našel nekaj zase. Namestimo vam pravzaprav vsako vrsto okna, ki si jo je mogoče zamisliti, ob tem pa poskrbimo, da bo naša rešitev trajnostna in domačna.

Lesena okna Marles

Marlesova izdelava lesenih oken je kakovostna, hitra in trajnostna

Izdelava lesenih oken je že več desetletij naša najbolj prepoznavna dejavnost. Skozi leta smo dodobra spoznali želje naših strank, ki jih vselej upoštevamo pri naših rešitvah. Tako zagotavljamo izjemno trajnostno in dovršeno izdelavo lesenih oken, ki temelji na najnovejših tehnologijah. Dvo- ali troslojna okna omogočajo visoke stopnje energetske učinkovitosti vašega doma ali poslovnega prostora, saj je njihova izolacija odlična. Tako dodelana lesena okna zato ostajajo prva in edina izbira za številne ljudi, zlasti tiste, ki bivajo v starejših, bolj tradicionalnih hišah. Z Marlesovo kvaliteto tako lahko ohranite prvoten slog stavbe, ki jo prenovite in posodobite v skladu z modernimi trendi in zahtevami, kar vodi tudi v prihranke pri stroških.

Preberite tudi o alu-les oknih >>

Za sodoben videz izberite lesena okna z alu oblogo

Lesena okna z alu oblogoZa nekoliko bolj sodoben eleganten videz poskrbijo lesena okna z alu oblogo. Na voljo so v kolekciji Elegant in so izjemno primerna za vse sodobne, geometrične oblike stavb. Pri tem ohranjajo naravnost materialov in visok energetski izkoristek, saj ogrodje ostaja leseno. Tako je zunanja stran okna zaščitena pred vremenskimi vplivi, notranja pa ohranja videz, občutek in izolacijske lastnosti pravega lesa. Les je izjemno trpežen in traja vse življenje, česar pa za večino drugih vrst okvirjev ne moremo trditi. Za razliko od kovinskih okvirjev leseni niso nagnjeni k rjavenju, poleg tega pa pomaga ogrodje iz pravega lesa izolirati vaš dom veliko bolje kot skoraj vse druge izbire. Dodatna izolacija, ki jo nudi pravi les, pomaga ohraniti toploto vašega dom pozimi, poleti pa ga prijetno ohladiti. Pozabiti ne smemo niti zvočne izolacije, ki je zaradi dvo- ali troslojnih Marlesovih stekel na visoki ravni.

Če obnavljate starejšo hišo, vam izdelamo lesena okna po meri

Če obnavljate starejšo stavbo, ki je morebiti še pod spomeniškim varstvom, verjetno potrebujete kakovostna lesena okna po meri. V Marlesu vam jih brez težav zagotovimo pod enakimi pogoji in standardi kot ostale modele. Tako boste lahko ohranili zgodovinski videz hiše ter poskrbeli za nižanje stroškov ogrevanja. Okenski okvirji iz pravega lesa so namreč okolju izjemno prijazni. Drevesa so obnovljiv naravni vir, ki že stoletja skrbi za kakovost bivanja pri človeku. Pri Marlesu je spoštovanje okolja in delovanje v sožitju z naravo eno od vodil, ki jih zasledujemo pri svojem delu in izdelkih.

Raznolika lesena okna vseh dimenzij lahko najdete tudi na naši spletni strani

Na naši spletni strani so podrobno predstavljene dimenzije oken Marles, njihova zgradba in modeli, ki so na voljo. Za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo, vabimo pa vas v enega od naših prodajnih salonov v Limbušu ali Ljubljani. Energetska varčnost in skrb za okolje sta med našimi prioritetami, zato boste z našimi izdelki vsak dan naredili tudi nekaj dobrega zase in za druge.

Prepričajte se tudi vi o blagodejni toploti, ki jo zagotavlja les, in vstopite v svet kakovostne izdelave pri Marlesu.