Pošlji povpraševanje

Leseno okno Natur naj postane najljubše okno vašega doma

Smo proizvajalec lesenega stavbnega pohištva: oken, vhodnih vrat in senčil, ki jih že več kot 30 let vgrajujemo v izdelke, ki spadajo v višji kakovostni razred. Individualna proizvodnja nam omogoča prilagajanje željam kupcev, in sicer tako graditeljem novih hiš kot tudi tistim, ki se odločajo za menjavo stavbnega pohištva. Zadovoljstvo z razvojem energetsko varčnih in pasivnih oken je še posebej veliko, saj smo med prvimi v Evropi, ki se lahko ponašamo s tako kakovostjo lesenega okna za ceno, ki se ji je težko upreti.

Natur okna

Leseno okno Natur vas bo navdušilo

V podjetju Marles vam med drugim ponujamo kakovostna lesena okna, ki so različnih debelin, narejena iz kakovostnega lepljenega, nespojenega lesa. Seveda lahko izberete tudi vrsto lesa, iz katerega bodo vaša okna izdelana, okna iz naše ponudbe pa izbirate v različnih oblikah in dimenzijah.

Les je naravni izolator, prav tako pa ponuja vrhunsko zmogljivost in udobje za vas in vaš dom. Kakovostna lesena okna Marles so enostavna za vzdrževanje in nudijo najvišjo raven varnosti.

Natur okno MarlesNatur okovje

Ko gre za kakovostna lesena okna Marles, je leseno okno Natur med našimi najbolj prodajanimi izdelki. Seveda ponujamo tako za leseno okno Natur kot tudi za alu leseno okno Elegant nadvse konkurenčno in ugodno ceno. Naša lesena okna so estetsko izdelana ter bodo vaš dom ščitila pred vdorom toplote in zvokov, ki prihajajo od zunaj. Zato preverite naše dimenzije lesenih oken, oglejte si naš cenik ter se prepričajte o modernih linijah oken, zatem pa izberite še vaše najljubše leseno okno. Naša ponudba oken je zelo pestra, poleg lesenih oken Natur, pa lahko izbirate tudi med alu leseno okni Elegant, Solution ali Supreme. Ker so med našimi strankami lesena okna nadvse priljubljena, imate zdaj naravnost odlično priložnost, da za vaš dom izberete novo leseno okno Natur.

VEČ O LESENIH OKNIH S POLKNI

Cena lesenega okna Natur je resnično ugodna

V ceno novih lesenih oken Natur iz naše ponudbe so vključena kakovostna lesena okna, ki so naravnega izgleda z unikatnimi lastnostmi. Linije lesenih oken so ravne in moderne, poudarjeni pa so tudi zaključki okenskega krila. Cena lesenega okna vključuje tudi izbiro barve okenskega okvirja. Dandanes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki ter tako dodate piko na i vašemu okenskemu okvirju. V ugodno ceno vaših novih lesenih oken je všteta tudi visoka stopnja protivlomne varnosti. O ceni vseh lesenih oken nas lahko povprašate tudi po telefonu, splača pa se vam preveriti tudi našo široko ponudbo na naši spletni strani in se prepričajte o ugodnih cenah.