Naj bo vaša nova panoramska stena resnično okno v svet

Panoramska stena vam nudi pogled na okolico, prepušča svetlobo in omogoča pretok toplote od sonca. Zato je panoramska stena odlična naložba, ki zmanjšuje porabo energije vašega doma in vam zagotavlja kvaliteto bivanja. Pri Marlesu smo eni najbolj prepoznavnih proizvajalcev vseh vrst kakovostnih oken in panoramskih sten v tem delu Evrope. Naša tradicija, izkušnje in znanje naših sodelavcev so skozi desetletja prepričali že številne stranke in vabimo  vas, da se nam pridružite tudi vi! Znali vam bomo svetovati glede na vase možnosti in vam ponudili pravo panoramsko rešitev za vas. Ne glede na to, ali obnavljate ali gradite hišo, so naše rešitve prikladne za vse. Včasih so okna hiše resnično nepopravljiva, še posebej, če obnova ne bi ohranila kakršnega koli zgodovinskega elementa stavbe. vsekakor priporočamo menjavo oken, če so vaša okna stara 30 let (ali mlajša), saj renovacija ne bi imela veliko smisla, estetsko, zgodovinsko ali finančno.

Nudimo tudi možnost izdelave polken >>

Pri nas na voljo uspešnici: drsna panoramska stena in lesena panoramska stena

Včasih je drsna panoramska stena najboljša izbira, saj vam prihrani prostor in omogoča neslišno zapiranje. Kot taka je nekoliko bolj diskretno umeščena v okolico kot klasične izvedbe, v napi ponudbi pa najdete tudi leseno panoramsko steno, ki se ravno zaradi materiala lahko spoji s prostorom in okoliško naravo. če se boste nato odločili tudi za zastore ali zavese, vam svetujemo, da ne pretiravate z dolžino. Sedaj je na voljo veliko novih materialov in tehnologij, tako za okenske okvirje, stekla in tehnike odpiranja. Kovinska okna so nekaj časa prevladovala, nato so bila od 60-ih let prejšnjega stoletja ta okna vse manj priljubljena. Zdaj se z novimi tehnologijami in inovacijami to spet spreminja in tako kovinska kot lesena okna se z boljšimi materiali, modeli in zaključki soočajo s ponovnim zagonom. Marles je vodilni proizvajalec visokotehnoloških in varčnih rešitev za vsak žep.

Lesena panoramska stenaDrsna panoramska stena cena

Izjemno trpežno okovje panoramske stene

Marles drsna panoramska stena z okovjem, ki se sklada z okolico in zdrži vse vremenske razmere, je gotovo eden naših najbolj prepoznavnih artiklov. V podjetju redno sledimo trendom v naši panogi in se prilagajamo željam kupcev. Od tridesetih let prejšnjega stoletja so izboljšave na kovinskih ogrodjih vodile v nove sisteme oken, ki so izjemno trpežni, varčni in estetsko dovršeni. Praktično neomejene izbire barv omogočajo strankam, da izberejo okenske stene, ki se popolnoma skladajo z okoljem, naravo in stilom stanovanja. Značilnost teh sistemov zasteklitve je minimalna količina materiala za okvirjanje, ki je potreben za strukturno celovitost. Poleg tega je energetska učinkovitost v primerjavi s preteklostjo neprimerljivo višja, kar velja za okvirje vseh materialov. Včasih se nekoliko razlikuje le prostor, ki ga je treba nameniti. Leseni okvirji za steklena vrata morajo biti nekoliko večji, kar vratom prinaša nekoliko večjo vidnost, jekleni okvirji pa so zaradi moči materiala lahko zelo lahki in tanki.

Tudi cena panoramske stene ni več nedosegljiva

Tudi cena panoramske stene je sprejemljiva za vsak žep in pri Marlesu vam s kvaliteto in tradicijo zagotavljamo dolgotrajnost in varčnost naših produktov. Ne glede na slog, ki ga izberete v stanovanju ali hiši, boste med našimi rešitvami našli primerno zase. Naše modele je mogoče uporabiti v stanovanju, ki je bolj tradicionalno opremljeno, lahko pa naši izdelki obogatijo tudi bolj moderno opremljeno notranjost. V vsakem primeru vas vabimo, da se nam oglasite na katerem od prodajnih mest in v živo preizkusite dotik naših kakovostnih oken in vrat. Naši sistemi so naravno primerni za opremljanje vogalov, kjer se lahko vgradijo steklene plošče, ki ustvarjajo odprta kotna okna. Naše rešitve zagotavljajo minimalno količino ogrodja, kar ustvarja zgolj tanek zaslon med notranjostjo in zunanjostjo. Privoščite si tudi vi bivanje sredi narave z našimi izjemno kakovostnimi izdelki.