Lesena okna z alu oblogo po ugodni ceni v ceniku oken Marles

Dva vrhunska materiala, les in aluminij, združena v eno, dajeta eno popolno okno - les alu okno. V podjetju Marles boste dobili kvalitetna, estetsko privlačna in varna les alu okna po ugodni ceni. Kombinacija aluminija in lesa ponuja popolno združitev najboljših lastnosti obeh materialov. Lesena okna z alu oblogo se lahko pohvalijo z izjemno dolgo življenjsko dobo, primerna so za vse objekte, kljubujejo pa tudi najbolj neugodnim vremenskim razmeram. Konstrukcija les alu okna je sodobno in tehnično dovršeno zasnovana in ponuja najboljšo možno zaščito. Vse informacije o les alu oknih in njihovi ceni lahko dobite pri nas. Veseli bomo vašega obiska.

VEČ O MARLES LESENIH OKNIH TUKAJ!


Les alu okna Marles Elegant : najboljša cena za najboljša okna

Lesena okna v kombinaciji z aluminij masko

Les alu okna Marles Elegant so sodobno zasnovana in tehnično popolna okna, ki bodo navdušila tako s ceno kakor z izgledom. Tehnične lastnosti les alu oken Elegant so najboljša izbira za pasivne, nizkoenergijske in energetsko pozitivne stanovanjske objekte. Okna alu les Elegant odlikujejo: moderen izgled, ravne linije, vrhunski materiali in najboljše tehnološke rešitve. Lesena okna z alu oblogo so zasnovana tako, da celotno konstrukcijo okenskega krila z zunanje strani ščiti alu maska, ki zagotavlja optimalno zaščito okna in povečuje trajnost oknu. Izbirate lahko med različnimi barvami in vrstami lesa ter med spojenimi in varjenimi vogali alu maske oziroma obloge. Profili les alu oken so iz vlečenega aluminija, kotni spoj okvirjev pa je mehansko spojen z vstavljenim aluminijastim kotnikom in zalepljen z dvokomponentnim lepilom za kovino. Ker je aluminij trajen material, lepo ohranja obliko.

Prav tako kot les lahko tudi aluminij 100 % recikliramo, kar dopolnjuje naravno danost lesenih oken. Les alu okna so okolju in človeku prijazna okna, ki zagotavljajo ugodno in prijetno bivanje.

Alu les okna Elegant 78Okna alu les Elegant 92 ConfortLesena okna z alumijijsko oblogo Elegant 68 Confort

Cena in cenik alu les oken

Vse informacije o ceni in ceniku lesenih oken z alu oblogo lahko dobite v Marlesu, kjer bomo skupaj našli rešitev primerno za vaš dom. Vabljeni v Marles.