Les alu okna: lesena okna z alu oblogo po ugodni ceni v ceniku oken Marles


Dva vrhunska materiala, les in aluminij, združena v eno, dajeta eno popolno okno - les alu okno. V podjetju Marles boste dobili kvalitetna, estetsko privlačna in varna les alu okna po ugodni ceni. Kombinacija aluminija in lesa ponuja popolno združitev najboljših lastnosti obeh materialov. Lesena okna z alu oblogo se lahko pohvalijo z izjemno dolgo življenjsko dobo, primerna so za vse objekte, kljubujejo pa tudi najbolj neugodnim vremenskim razmeram. Konstrukcija les alu okna je sodobno in tehnično dovršeno zasnovana in ponuja najboljšo možno zaščito. Vse informacije o les alu oknih, ceni in ceniku oken alu les lahko dobite pri nas. Veseli bomo vašega obiska.

les alu okna

VEČ O MARLES LESENIH OKNIH TUKAJ!


Les alu okna Marles Elegant : najboljša cena za najboljša okna


izdelava les alu okenLes alu okna Marles Elegant so sodobno zasnovana in tehnično popolna okna, ki bodo navdušila tako s ceno kakor z izgledom. Tehnične lastnosti les alu oken Elegant so najboljša izbira za pasivne, nizkoenergijske in energetsko pozitivne stanovanjske objekte. Okna alu les odlikuje moderen izgled, ravne linije, vrhunski materiali in najboljše tehnološke rešitve. Lesena okna z alu oblogo so zasnovana tako, da celotno konstrukcijo okenskega krila z zunanje strani ščiti alu maska, ki zagotavlja optimalno zaščito okna in povečuje trajnost les alu okna. Izbirate lahko med različnimi barvami in vrstami lesa ter med spojenimi in varjenimi vogali alu maske oziroma obloge. Profili les alu oken so iz vlečenega aluminija, kotni spoj okvirjev pa je mehansko spojen z vstavljenim aluminijastim kotnikom in zalepljen z dvokomponentnim lepilom za kovino. Ker je aluminij trajen material, lepo ohranja obliko.

Prav tako pa lahko aluminij 100 % recikliramo, kar dopolnjuje naravno danost lesenih oken. Les alu okna so okolju in človeku prijazna okna, ki zagotavljajo ugodno in prijetno bivanje.


Cena in cenik alu les oken


Vse informacije o ceni in ceniku alu les oken oziroma lesenih oken z alu oblogo lahko dobite v Marlesu, kjer bomo skupaj našli rešitev za vaša nova les alu okna. Vabljeni v Marles.