Izdelava in prodaja okolju prijaznih lesenih oken s polkni po vaši meri

Izdelava lesenih oken po naročilu ima minimalen vpliv na okolje in tega se zavedamo tudi v podjetju Marles. Lesena okna so trpežna in imajo daljšo življenjsko dobo, v primerjavi z drugimi umetnimi materiali. Ponujamo vam kvalitetna in skrbno izdela lesena okna po vaši meri, ki so energetsko učinkovita in estetska. Pri nas boste po svoji meri lahko izbrali okna iz različnih vrst lesa, v različnih barvah. Les ima najboljše karakteristike toplotne izolativnosti, zato je prav, da za svojo hišo izberete le najboljša lesena okna, ki jih bomo za vas izdelali po meri. Prav tako pa boste vaša nova okna lahko zaščitili z lesenimi polkni in se tako skrili pred neželenimi pogledi. Lesena polkna med drugim tudi estetsko obogatijo videz vaše hiše, pa tudi zaščitijo lesena okna. Zamenjajte svoja rabljena okna z novimi lesenimi okni Marles in stopite korak bližje k naravi. Lesena okna so naravna, lepa in obnovljiva. Rabljena lesena okna lahko zopet uporabimo za druge lesene izdelke ali pa ga uporabite kot energent.

KOLEKCIJA ALU-LES OKEN SUPREME

Lesena okna

Zamenjajte vaša rabljena okna z novimi lesenimi okni po meri

Razmišljate o zamenjavi rabljenih lesenih oken z novimi? Potem ste na pravem mestu. Izdelava lesenih oken in vrat, senčil in vhodnih vrat, je že leta naša strast. Ponujamo vam veliko izbiro lesenih oken in polken, ki bodo zaščitila in polepšala vašo hišo. Lesena polkna bodo toplotno zaščitila vaša lesena okna, kar bo zagotovo zmanjšalo porabo energije za ogrevanje in hlajenje hiše.

IZDELAVA OKEN PO MERI ZA VSAKO STANOVANJE

Natančna izdelava lesenih oken za učinkovito zaščito vašega doma

Izdelava lesenih oken po meri je pri nas opravljena natančno in popolno, iz najbolj kvalitetnih materialov. Odločitev za zamenjavo rabljenih oken bo še lažja, ko boste videli naš cenik. Ne odlašajte in vnesite košček narave tudi v vaš dom, s kakovostno izdelanimi lesenimi okni Marles. Na naši spletni strani izpolnite obrazec za povpraševanje, vnesite mere vaših starih rabljenih oken in poslali vam bomo predračun.

Lesena okna s polkni