Lesena okna za brunarice najpogosteje izdelujemo v naravnih barvah


Lesena okna Marles so izdelana iz visoko kvalitetnega lepljenega lesa smreke, bora, macesna, jelke, merantija ali hrasta. Lahko izbirate tudi med kombinacijo različnih vrst lesa vključno z eksotičnim lesom. Glede na velik izbor lesa in barvnih kombinacij lahko izgled vaših lesenih oken prilagodite vašim željam. Naša okna so primerna za vse vrste stavb. Lesena okna Marles so tehnološko dovršena rešitev stavbnega pohištva za vaš dom, brunarico, poslovni prostor v vseh klimatskih razmerah. Izdelava lesenih oken Marles je ekološka in energetsko varčna. Ko se odločite za menjavo oken, jih lahko uporabite kot energent ali pa se jih predela v druge lesene izdelke.

lesena okna

VEČ O UGODNI CENI VZDRŽEVANJA LESENIH OKEN


Vsaj enkrat letno je priporočljiv temeljit pregled lesenih oken za brunarice


Vzdrževanje lesenih oken Marles je preprosto. Večkrat letno jih je priporočljivo očistiti prahu, insektov in druge umazanije. Za čiščenje lesenih oken za brunarice se priporoča uporaba mešanice vode in blagega detergenta. Enkrat letno je dobro okna za brunarice temeljito pregledati. Mesta, kjer se lahko pokažejo nepravilnosti oziroma poškodbe so pri oprijemu silikona na steklo, pri tečajih in ročajih, pregledati je potrebno tudi vse vijake ter celotno površino, če se kje lušči zaščitni premaz ali pa če bi se slučajno pojavile alge ali glive. V primeru vremenskih ujm kot je na primer toča, je dobro takoj, ko je mogoče, preveriti stanje oken brunarice.

lesena okna


Smreka ali macesen sta najpogosteje uporabljena materiala za okna za brunarice


Lesena okna za brunarico so lahko iz različnih vrst lesa. Najpogosteje so za brunarice uporabljena lesena okna smreka ali macesen, ker so tudi brunarice pri nas največkrat narejene iz lesa smreke ali macesna. Okna za brunarico so običajno v naravnih barvnih tonih, lahko si pa izberete seveda katerokoli barvo in odtenek. Barve, ki jih uporabljamo za naša okna za brunarice so človeku in okolju prijazne, ker so izdelane na vodni osnovi. Tudi za nadaljno nego lesenih oken za brunarice priporočamo uporabo barv z enakimi sestavinami.