Polkna so enostavna za vzdrževanje, njihova življenjska doba pa je dolga


V podjetju Marles ponujamo tudi pestro izbiro polken za okna. Zavedamo se, da ima vsak posameznik pri izbiri oken in polken lastne želje in svoj okus, zato smo poskrbeli, da je izbira polken zares raznovrstna, posledično pa bo vsak posameznik našel polkno ki bo popolnoma ustrezalo njegovim željam in objektu, kjer bodo polkna nameščena. Posameznik lahko izbira tako med različnimi barvami kot tudi med različnim materiali polken. Izdelujemo lesena polkna, pa tudi alu polkna. Vsa polkna, ki jih v podjetju Marles izdelamo, so enostavna za vzdrževanje in se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

IZBIRA POLKEN IN OKEN S KONFIGURATORJEM JE ENOSTAVNA

Polkna so trpežna, natančno izdelana in kakovostna

Polkna se lahko pohvalijo z velikim številom pozitivnih lastnosti. Seveda polkna služijo regulaciji svetlobe, ki vstopa v prostor. Polkna pa lahko služijo tudi kot okras na fasadi. S tem namenom vam ponujamo veliko izbiro polken različnih barv, ki se bodo odlično podala k fasadi, ki ste jo izbrali.

Izdelava lesenih polken

Katera polkna izbrati - lesena ali alu polkna?

Veliko strank se vpraša, za katera polkna se je boljo odločiti - lesena polkna ali alu polkna? Tako kot v vsaki stvari imajo vsaka svoje prednosti in vsaka svoje slabosti. Alu polkna so tako izjemno enostavna za vzdrževanje, saj jih moramo največkrat le obrisati z vlažno krpo in spet se svetijo kot nova. Prav tako so alu polkna odporna na vse vremenske razmere in druge mehanske vplive, ki so jim izpostavljena ter se tako lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.
Tudi polkna iz lesa so izjemno trpežna in trajna, življenjsko dobo pa jim lahko s pravilnim vzdrževanjem še podaljšamo. Izjemnega pomena je, da jih redno čistimo in tudi barvamo. Pri barvanju je potrebno uporabiti barve, ki so obstojne, odporne na vlago in na druge lesne škodljivce, prav tako pa je potrebno biti pozoren, da uporabimo barve in premaze, ki so človeku in okolju prijazni ter tako zagotavljajo zdravo bivanje v prostoru.

Okovje za polkna je kakovostno in trdno

Okovje za polkna, ki vam ga ponujamo pri nas je kakovostno in trdno. Primerno je za montažo tako na lesena, aluminijasta ali pvc polkna. Zraven tega pa se lahko okovje polken pohvali tudi z dobro protivlomno varnostjo, ki jo zagotavljajo izbrani materiali in natančna izdelava polken.

Kvalitetna lesena polkna in okna

Zraven polken vam vgradimo tudi komarnike

Da zagotovimo še večje udobje bivanja v vašem stanovanju lahko v polkna vgradimo tudi komarnike, ki vas bodo ščitili pred vdorom komarjev in drugega mrčesa, pretok zraka pa bo ostal nemoten.
Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi polken in oken, ki smo jo pripravili za vas. Cene so dostopne, produkti pa se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto. Oglejte si tudi pestro izbiro lesenih oken s polkni. V primeru dodatnih vprašanj smo ves čas dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali z odgovori na vaša vprašanja. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem salonu v Ljubljani, kjer si lahko okna in polkna ogledate v živo ter se prepričate o njihovi kakovosti. Zraven tega pa se lahko s strokovnjaki pogovorite o vsem, kar vas še zanima o polknih in oknih, ki jih lahko najdete v naši ponudbi.