Lesena okna - kakovost, ki traja

Lesena okna so izjemno hvaležna in bodo gotovo pomenila izbiro, ki je ne boste obžalovali, ne glede na to, ali jih boste postavili v brunarico, pisarno, javne ustanove ali vaš dom. Ker so narejena iz naravnih materialov, pomeni, da bodo v vaš dom vnesla svežino in udobje, ki ga lahko nudi le les. Imajo izjemno lastnost, da v prostor hkrati prepuščajo dovolj zraka in mu pustijo dihati, tako da s tem preprečujejo tudi zastajanje vlage in nastanek plesni, hkrati s kakovostjo in svežino zraka pa nudijo tudi izjemno izolacijo. Slednje pomeni, da boste pozimi prihranili pri ogrevanju, saj bo vaše stanovanje ostajalo toplo, poleti pa bodo lesena okna poskrbela, da bo vaše stanovanje hladno in sveže. Ob tem se kakovostna Marles okna zoperstavijo tudi vsem vremenskim pogojem.

lesena okna

NUDIMO TUDI LESENA OKNA ZA BRUNARICO!

Vzdrževanje, izdelava in ostale prednosti

Vzdrževanje lesenih oken je enostavno, a vseeno potrebno. V kolikor od zunaj niso obdelana z aluminijem ali PVC-jem, jih je potrebno vsakih nekaj let obnoviti. Vendar to ne pomeni prevelikega dela, saj zahtevajo le nežno brušenje in ponovno barvanje, s tem pa jim boste vdahnili novo življenje, jih zaščitili in bistveno podaljšali njihovo življenjsko dobo. Izdelava lesenih oken poteka v Marlesu hitro in kakovostno. Uporabljamo le vrhunske stroje, ki zagotavljajo natančnost izdelave lesenih oken, ažurnost, ter kakovosten in trajen les. Na voljo so, na primer, lesena okna smreka ali macesen, izbirate pa lahko tudi med drugimi materiali, ki vam ustrezajo.

lesena okna

Lesena okna za brunarico, pisarno ali vaš dom

Marles kakovost je primerna prav za vse priložnosti, pa naj gre za lesena okna za brunarico, poslovne prostore, javne ustanove ali vaš dom. Oskrbeli vas bomo s kakovostnim stavbnim pohištvom, ki vas bo razveseljeval več desetletij ter vam nudil prijetno bivalno okolje - zmeraj in povsod. Na naši spletni strani lahko pogledate nekaj prečudovitih modelov, v primeru drugačnih želj pa nas kontaktirajte.

Več o vzdrževanju in alu les oknih preberite tukaj: https://www.vsi.si/marles-okna/alu-les-okna-marles