Katera lesena okna izbrati?

Ko govorimo o menjavi ali vgradnji novih oken, se vse več ljudi odloča za lesena okna. Katera lesena okna torej izbrati? Če upoštevate vrhunsko kakovost, ki si jo zagotovo lahko obetate, so to resnično lesena okna Marles. Z dolgo življenjsko dobo in materialom, ki je prijazen do okolja, si boste zagotovili tudi kakovostnejše bivanje. V podjetju Marles imamo široko ponudbo lesenih oken, obenem pa vam zagotavljamo tudi vrhunsko kakovost in trajnost. Verjamemo, da boste z nakupom zadovoljni tudi po številnih letih uporabe!

Lesena okna

Do lesenih oken s subvencijo EKO sklada

Izbiranje pravih oken je lahko precej težavno, vaša nova okna pa si lahko pridobite tudi s pomočjo subvencije. Ta predstavlja izvrstno rešitev, s katero si boste lahko zagotovili vaša nova lesena okna. Obnova bo tako precej manjši finančni zalogaj, kot bi bila sicer, obenem pa boste dobili okna, ki so narejena iz najkakovostnejših materialov. Subvencija, ki jo podeljuje Eko sklad, omogoča, da se pri svoji izbiri osredotočite predvsem na kakovost in tako pozabite na ostale skrbi.

Vsakoletni razpis omogoča EKO sklad, ki objavi razpis za tiste, ki se odločajo za menjavo starih oken z novimi lesenimi okni. V razpisu sodelujete tako, da vlogo izdate po izvedeni naložbi. Subvencija za lesena okna vam lahko vašo investicijo zmanjša tudi do 20 %. Če iščete nova okna, ne da bi morali pri tem spuščati svoje standarde glede kakovosti - ste na pravem mestu. V podjetju Marles imamo tako za vas ponudbo, ki vas bo povsem navdušila. Preverite našo ponudbo lesenih oken, mi pa se bomo prilagodili tudi vašim željam.

SE ODLOČATE ZA NOVA BALKONSKA VRATA?

Lesena okna visokega kakovostnega razreda

Vsi, ki se sprašujete, katera lesena okna izbrati, si lahko oddahnete. Izbiranje ni več potrebno, saj je Marles pravi naslov za vas. Pri podjetju Marles vam zagotavljamo, da boste pri nas dobili kakovostna lesena okna, ki omogočajo visoko energetsko učinkovitost. Podjetje Marles se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, ki zagotavljajo nenehno izboljševanje. S številnimi pridobljenimi certifikati in velikim številom zadovoljnih strank dokazujejo svojo kakovost vedno znova in znova.

Lesena okna Marles

Zato vam priporočamo ogled široke ponudbe lesenih oken, ki so narejena iz kakovostnih materialov. Obiščite našo spletno stran ali nas obiščite v salonu, kjer vas že pričakujemo vaš obisk. Če imate dodatna vprašanja oziroma vas zanimajo dodatne informacije nas lahko kontaktirate. Naši prijazni strokovnjaki vam bodo svetovali. Tako bomo skupaj prišli do rešitve, katera možnost bi bila za vas najprimernejša. Vljudno vabljeni!

ZAŠČITA ZA OKNA