Alu les okna - kvaliteta, dolga življenjska doba in sodoben videz oken

Če ste v dvomu, kakšna okna izbrati za vaš dom, potem imamo za vas odlično rešitev: alu les okna. Kombinacija lesa in aluminija v enem kvalitetnem, estetsko dovršenem in energijsko varčnem oknu. Okna z aluminijsko oblogo so primerna za vse objekte, predvsem pa tam, kjer so neugodni vremenski pogoji. Ponašajo se z dolgo življenjsko dobo, primerna so za zahtevne vremenske pogoje, so enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Linija oken Marles alu les ponuja različne dimenzije kvalitetnih oken, ki jih izdelamo iz različnih vrst kakovostnega lesa. Okna so obogatena s spojenimi ali varjenimi vogali alu maske. Na voljo so v različnih debelinah in barvnih kombinacijah. Aluminijasta obloga na alu les oknih omogoča optimalno zaščito oken in sodoben videz. Kvalitetna alu maska (obloga) na zunanji strani bo okno z zunanje strani učinkovito zaščitila.


Alu les okna - kvaliteta, dolga življenjska doba in sodoben videz

»Če iščete kvalitetna lesena okna z alu oblogo, potem smo v podjetju Marles pravi naslov za vas. Poleg oken pa lahko dobite tudi estetsko privlačna polkna, ki bodo še bolj učinkovito zaščitila vaša okna.«


Kvalitetna lesena okna s polkni in alu les okna različnih dimenzij

V podjetju Marles bomo za vas izdelali kvalitetna lesena okna različnih dimenzij oziroma po meri. Če želite tudi lepa in kakovostna polkna, bomo poskrbeli tudi za to. Lesena okna s polkni bodo vašo hišo naredila še bolj privlačno, vaše prostore pa učinkovito zaščitila. Lesena okna s polkni prispevajo k zračenju in osvetljevanju prostorov vaše hiše, so energetsko varčna izbira, ki bodo dolgoročno znižala stroške ogrevanja. Za bolj sodoben videz in boljšo zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami pa lahko izberete alu les okna oziroma okna z alu oblogo.

Izdelujemo najboljša lesena in alu les okna s polkni različnih dimenzij

V podjetju Marles se zavedamo, kako pomembna je skrb za naravo in naš planet. Zato je naš pogled usmerjen v zdravo in zeleno prihodnost. Izdelujemo le najboljša lesena okna in alu les okna z dolgo življenjsko dobo. Če torej razmišljate o nakupu novih oken, razmislite o takšnih oknih. Na voljo so v različnih dimenzijah oziroma po meri.


KONFUGURATOR ALU LES OKEN >>>