Okrogla lesena okna v različnih merah so zelo dekorativna


Okna lesena MarlesLesena okna izdelujemo v različnih oblikah v mnogih standardnih dimenzijah in po meri. Poleg standardnih oblik, ki so pravokotne in kvadratne, vam izdelamo tudi trikotne, okrogle, polokrogle oblike in razne poševne oblike. Lesena okrogla okna niso uporabljena zelo pogosto tako, da jih izdelujemo po naročilu v različnih željenih merah. Les, ki ga uporabljamo za izdelavo okroglih okvirjev pridobivamo iz domačih gozdov, ki nudijo kvaliteten, zdrav in trden material. Na izbiro imate smreko, bor, jelko, macesen, hrast in meranti. Okrogla oblika okvirjev daje objektu zelo zanimiv videz, ker je že samo po sebi okroglo okno zelo dekorativen element. Tako kot okvirji standardnih oblik, imajo okrogla okna možnost odpiranja na stežaj ali pa se lahko odpirajo na kip. Naša okna zelo dobro tesnijo kar pomeni prihranek pri energiji, dobro zvočno izolacijo in zmanjšanje koncentracije trdnih delcev ter cvetnega praha v prostoru.


Stekla termoglas, ki jih vgrajujemo v naša lesena okrogla okna so zelo kvalitetna

Lesena škatlasta okna so serijsko narejena v različnih dimenzijah, nudimo vam tudi izdelavo po meri. Pogosta izbira škatlastih oblik je leseno okno 80 x 80 cm. Ta dimenzija je zelo primerna za manjše prostore ali v primeru, da nimamo na voljo veliko prostora za vgradnjo. Okvirji so narejeni iz večslojnega lepljenega masivnega lesa, ki zagotavljajo lep estetski videz, funkcionalnost in nudijo varnost. Izdelamo vam jih v raznih barvnih odtenkih, barvni premazi, ki jih uporabljamo pa so narejeni na vodni osnovi kar je človeku in okolju prijazno.


Leseno okno 80x80 dimenzijeŠkatlasta oblika lesenih oken je najpogosteje prodajana oblika


V lesene okvirje okrogle in škatlaste oblike vgrajujemo kvalitetna stekla, okovje in pololive. Termoglas stekla imajo zelo dobre termične lastnosti. V zadnjem času so se toplotne karakteristike termoglas stekel zelo izboljšale. Dvoslojna in troslojna stekla s tankimi nizkoemisijskimi nanosi so polnjena z žlahtnimi plini kot sta argon in krypton. Kombinacija vseh elementov je odlično izolativno steklo, ki dobro uravnava temperaturo v prostoru.

Več o polknih:https://www.vsi.si/marles-okna/polkna

IZDELAVA LESENIH OKEN PO NAROČILU

KONFIGURATOR LESENIH OKEN