Marles okna so že desetletja sinonim za kakovost in eleganco

Okna, ki jih izdelujemo v Marlesu, so že dolga leta med najbolj kakovostnimi in prepoznavnimi na našem trgu. Rešitve, ki jih ponujajo naša okna, so v skladu z najnovejšimi priporočili strokovnjakov glede učinkovite porabe energije ter rabe trajnostnih materialov.

Okna Marles izpolnjujejo visoka merila glede spoštovanja naravnih virov, saj cenimo naše okolje, iz katerega pridobivamo najpomembnejšo surovino. Prav les, ki ga je v naših gozdovih v izobilju, je tisto, kar daje našim oknom najbolj prepoznaven pečat. Zato z našimi izdelki nikoli ne morete zgrešiti, ne glede na to, ali gradite nov objekt ali pa starega le prenavljate.

Tehnologija izdelave oken je v zadnjih letih znatno napredovala, zato vam vsekakor svetujemo, da ne odlašate predolgo z zamenjavo starih oken. Kakovostna okna lahko vaš dom ali poslovni objekt naredijo veliko bolj energetsko učinkovitega.

Okna Marles

Pomagamo vam pri odločitvi, katera okna izbrati

Morda se za zamenjavo oken še niste odločili, ker preprosto ne veste, katera okna izbrati. Naj vam pomagamo z nekaj nasveti in predlogi, ki temeljijo na naših izkušnjah in znanju. Naši strokovnjaki so namreč izjemno usposobljeni in dodatno izobraženi, da vam lahko resnično priporočijo tisti izdelek, ki je za vašo hišo ali poslovno stavbo najbolj primeren. Pri tem je treba upoštevati vaše potrebe, želje in finančne zmožnosti. Pri slednjih vam lahko pomaga informacija, da ste za izbiro energetsko učinkovitih rešitev pogosto upravičeni do povratka vložka prek subvencij iz državnega energetskega sklada. Ker se te informacije pogosto spreminjajo in dopolnjujejo, vam bodo nasveti naših prodajnih sodelavcev pri odločanju v veliko pomoč.

Med Marlesovimi okni najdete tudi alu okna

Alu les oknaČeprav je Marles najbolj znan po lesenih izdelkih, pa se med našimi rešitvami najdejo tudi alu okna. Ste nekoliko nezaupljivi glede uporabe kovine pri oknih? Ne skrbite, aluminij lahko prekriva lesene okvirje na zunanji strani, kar daje videzu vašega doma posebno noto. Zlasti so priljubljena alu okna iz kolekcije Supreme, ki zagotavljajo eleganten in prefinjen slog ter se zlasti podajo sodobno zasnovanim hišam. Z diskretnim dizajnom in prefinjeno oblikovanimi linijami so svetlobna leta daleč od tega, da bi izgledala kovinsko ali ceneno. Prav vsa okna Marles pa tudi izpolnjujejo visoka merila glede energetske učinkovitosti. Z izjemno kakovostno obdelavo najbolj kvalitetnih materialov vam Marles zagotavlja tudi prihranke pri računih za porabo energije. Naše rešitve iz kolekcije Solution so zlasti primerne za pasivne hiše.

Preberite več o les-alu oknih >>

Lesena okna zagotavljajo večno eleganco in toplino

Prav lesena okna so tista, ki so ime Marlesa ponesla v svet. Tudi dandanašnji so kakovostni izdelki iz lesa med najbolj prodajanimi rešitvami pri nas in v tujini. Morda so tudi pri vašem odločanju okna iz lesa med prvimi, na katere pomislite.

Lesena okna po meriLesena okna so v slovenskem prostoru zelo pogosta izbira, saj je naša narava bogata z gozdom. Ta okolju prijazen in izjemno varčen material daje vašemu domu posebno domačnost, ki se izraža tako v estetiki kot vonju. Poleg tradicionalne vrednosti pa je les tudi odličen izolator, saj vašemu domu omogoča dihanje. Tovrstna okna zagotavljajo klasičen in domačen videz, zato so pogosto edina možnost za nekatere hiše, katerih lastniki želijo ohraniti prvotni slog gradnje. Vse pogosteje tako zasledimo rešitve po meri, kjer so čudovito obnovljene več sto let stare stavbe, vanje pa vstavljena sodobna okna v istem slogu, ki pričarajo pridih plemenitosti.

Oglasite se nam, da vam pripravimo ponudbo za okna po meri

Kot rečeno, za Marlesove strokovnjake niti okna po meri ne predstavljajo prevelikega izziva. V našem naboru rešitev najdete različne modele, izvedbe in materiale, primerne za vsakogar. Po nekaj zgornjih nasvetih je zdaj čas za vas – oglasite se nam s povpraševanjem in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo, prilagojeno vašim željam, zahtevam in možnostim!