Okolju prijazna in energetsko učinkovita alu les okna

Okna alu les združujeta dva izjemno energetsko učinkovita materiala. Če želimo kombinirati udobje, varčnost in učinkovitost, potem so okna aluminij najboljša izbira. Pri alu oknih ne gre le za združitev prednosti dveh izjemno kvalitetnih in odpornih materialov, temveč gre tudi za okna, ki so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Naša okna so uporabnikom prijazna, prav tako pa so enostavna za vzdrževanje. Če poleg kakovosti omenimo še dolgo življenjsko dobo oken alu les, smo lahko prepričani, da je kombinacija lesa in aluminija odlična izbira.

Aluminij les okna

Okna alu les za vse vrste domov

Okna alu les so torej sestavljena iz dveh materialov. Najprej naj omenimo les - ta predstavlja živ material, ki diha in se z lahkoto prilagaja vremenskim razmeram. Aluminij pa je drugi element, ki okna ščiti pred slabimi vremenskimi razmerami, hkrati pa prispeva tudi k sodobnemu in modernemu videzu vašega celotnega doma. Pomemben del les alu oken torej predstavlja aluminij, zaradi katerega je okno precej bolj odporno na zunanje elemente v primerjavi z drugimi okvirji. Takšna okna pa so zelo trdna, zato zagotavljajo tudi visoko stopnjo varnosti.

VEČ O LESENIH OKNIH MARLES!

Lesena alu okna so prava rešitev

Pri izbiri novih oken je zelo pomembno, da izberemo takšna, ki so narejena iz materialov visoke kakovosti. Ko govorimo o nakupu oken, se moramo zavedati, da se odločamo za element, ki ga ne menjamo vsako leto. Zato je dobro, da izberemo taka okna, s katerimi bomo tudi po večletni uporabi zadovoljni in bodo služila svojemu namenu. Podjetje Marles je tako pripravilo ponudbo oken, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko energetsko učinkovitost.

Alu les okna

Okna alu les za moderen videz objekta

Z nakupom alu les oken nismo deležni le varčnosti in učinkovitosti, temveč prispevajo tudi k večjemu modernemu videzu celotnega objekta. Barvne odtenke lahko prilagodimo barvam vašega doma in tako ustvarimo popolno celoto, z okni les aluminij pa si zagotovimo tudi udobno bivanje in zdravo bivalno klimo. Zaradi visoke učinkovitosti bodo toplotne izgube praktično zanemarljive, kar boste opazili zlasti v zimskem obdobju.

Podjetje Marles je na področju oken zelo uspešno, saj na trgu deluje že vrsto let. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo les aluminij oken in nas kontaktirate. V asortimaju lahko najdete tudi ostale možnosti, kot so lesena okna, panoramska stena ali pa balkonska vrata. V primeru, da bi želeli slišati še več informacij, se lahko posvetujete z našimi strokovnjaki. Ti vam bodo z veseljem pomagali najti pravo rešitev za vaš dom.