Okna alu les - cenik okolju prijaznih in energetsko učinkovitih oken

Okna alu les združujeta dva izjemno energetsko učinkovita materiala. Če želimo kombinirati udobje, varčnost in učinkovitost, potem so okna alu najboljša izbira. Pri alu oknih ne gre le za združitev prednosti dveh izjemno kvalitetnih in odpornih materialov, temveč gre tudi za ugoden cenik. Cena alu les oken je uporabnikom prijazna, zato se investicija v nakup vsekakor splača. Če poleg cene omenimo še dolgo življenjsko dobo oken alu les z ugodnim cenikom, smo lahko prepričani, da je kombinacija lesa in aluminija odlična izbira. Okna alu les namreč sestavljata les (živ material, ki diha in se z lahkoto prilagaja vremenskim razmeram) in aluminij, ki jih ščiti pred slabimi vremenskimi razmerami, hkrati pa prispeva tudi k sodobnemu in modernemu videzu oken alu les.

okna les aluminij

VEČ O LESENIH OKNIH MARLES!

Cenik oken - ali je pri nakupu priporočljivo varčevati?

Pri ceniku oken (alu les ali drugih) varčevanje ni najboljša izbira. Zavedati se moramo, da gre za element, ki ga ne menjujemo vsako leto. Bolje je, da v nakup lesenih alu oken ali drugih investiramo večji finančni vložek in si tako zagotovimo njihovo dolgo življenjsko dobo. Ugoden cenik alu les oken smo za vas pripravili v podjetju Marles.

alu les okna

Okna alu les - cenik za moderen videz objekta

Z nakupom alu les oken po ugodnem ceniku nismo deležni le ugodnega cenika, temveč tudi modernega videza objekta. Barvne odtenke lahko prilagodimo barvam objekta in tako ustvarimo popolno celoto, z okni les aluminij pa si zagotovimo tudi udobno bivanje in zdravo bivalno klimo. Zaradi visoke učinkovitosti bodo toplotne izgube praktično zanemarljive, kar bomo opazili zlasti v zimskem obdobju. Vabimo vas v podjetje Marles, kjer si lahko ogledate ugoden cenik in izberete svoja lesena alu les okna.