Rabljena lesena okna naj postanejo preteklost


Smo proizvajalec lesenega stavbnega pohištva: oken, vhodnih vrat in senčil, ki jih že več kot 30 let vgrajujemo v izdelke, ki spadajo v višji kakovostni razred. Individualna proizvodnja nam omogoča prilagajanje željam kupcev, in sicer tako graditeljem novih hiš kot tudi tistim, ki se odločajo za menjavo stavbnega pohištva. Zadovoljstvo z razvojem energetsko varčnih in pasivnih oken je še posebej veliko, saj smo med prvimi v Evropi, ki se lahko ponašamo s tako kakovostjo lesenih oken. Če razmišljate o zamenjavi rabljenih lesenih oken, smo zagotovo pravi naslov.


Rabljena lesena okna nadomestite z novimi


V podjetju Marles vam med drugim ponujamo kakovostna lesena okna, ki imajo tako ugodno ceno, da odločitev za zamenjavo rabljenih lesenih oken resnično ne bi smela biti pretežka. Okna, ki jih ponujamo, so različnih debelin, narejena iz kakovostnega lepljenega lesa. Seveda lahko izbirate tudi vrsto lesa, iz katerega bodo vaša okna izdelana, zato se vam splača preveriti našo ponudbo lesenih oken, pregledati cenik lesenih oken s polkni in se zatem odločiti za najboljša lesena okna, ki bodo ponos vašega doma. Seveda ponujamo konkurenčne cene za vse dimenzije lesenih oken. Rabljena lesena okna torej nadomestite z novimi lesenimi okni različnih dimenzij, ki so estetsko izdelana ter bodo vaš dom ščitila tako pred vdorom toplote kot tudi zvokov, ki prihajajo od zunaj.

lesena okna rabljenalesena okna dimenzije

PREVERITE CENE LESENIH OKEN


Naj dom zasije v novih dimenzijah lesenih oken


Z našo pomočjo bomo vašemu domu zagotovili osvežen videz, saj bodo rabljena lesena okna hitro nadomestila nova modernega izgleda, kjer so poudarjeni tudi zaključki okenskih kril. Cena novih lesenih oken različnih dimenzij vključuje tudi izbiro barve okenskega okvirja. Dandanes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki ter tako dodaten piko n i vašemu okenskemu okvirju. V ugodno ceno vaših novih lesenih oken je všteta tudi visoka stopnja protivlomne varnosti. O ceni različnih dimenzij lesenih oken nas lahko povprašate tudi po telefonu, splača pa se vam preveriti tudi našo spletno ponudbo:https://www.marles.com/okna/si/elegant in se prepričati o ugodnih cenah. Rabljenim lesenim oknom torej le še pomahajte v slovo.