Lesena polkna imajo veliko koristnih funkcij

Lesena polkna Marles so izdelana trajnostno iz lesa domačih gozdov. Uporabljamo les smreke, bora, jelke, macesna, merantija in hrasta. S trajnostno proizvodnjo prispevamo k čistejšemu okolju zato je večina naših strank ekološko dobro osveščenih. Lesena okna in polkna še izboljšajo estetski videz objektov, poleg tega pa so tudi funkcionalna.

Lesena polkna nudijo zaščito pred vremenskimi vpliviLesena polkna izdelamo tudi po meri

Okna in polkna izdelujemo v standardnih merah, naredimo pa jih tudi po naročilu. S tem prihranite pri prilagajanju okenske odprtine, ki je zelo zamudno in cenovno neugodno opravilo, pri polknih pa z izdelavo po meri zagotovimo popolno prileganje oknom, ki je pogoj za dobro funkcionalnost. Polkna nadgradimo s kvalitetnimi pritrdilci., saj imajo pomembno nalogo, ki jo morajo opravljati brez težav. Polkna imajo zelo veliko funkcij kot so: zaščita pred nezaželenimi pogledi, zaščita okna pred vremenskimi vplivi, delujejo kot toplotna zaščita, ki se kaže kot zmanjšana poraba energije za ogrevanje ali hlajenje, so tudi učinkovit regulator svetlobe v prostoru.

Kvaliteta in vzdržljivost naših lesenih polken je vrhunska

Na našem aktualnem ceniku lesenih oken s polkni, ki ga dobite v razstavno prodajnem salonu boste našli veliko koristnih informacij, ki vam bodo v pomoč pri nakupu. V primeru dodatnih vprašanj, vam bomo z veseljem svetovali. Cenik vsebuje vse podatke za končni izračun cene, ki je glede na kvaliteto, ki jo nudijo naši produkti, zelo ugodna.


LESENA OKNA NATUR

Za dovršen videz vašega doma vam izdelamo lesena polkna po vaših merah

Lesena polkna so dobavljiva v vseh barvnih odtenkih. Obdelana so s premazi na vodni osnovi, zato niso škodljiva človeku in naravi. Premazi nimajo samo dekorativne funkcije ampak tudi podaljšujejo funkcionalnost polken in oken. Na voljo so vam polkna s premičnimi ali fiksnimi lamelami, brez ali s polnilom. Za večje steklene površine so na voljo drsna polkna ali brisuleji, ki so montirani na drsnih vodilih za premikanje na željena mesta.