Okna - lesena so lahko tudi rabljena (za prihranek ob nakupu)

Lesena okna danes uvrščamo med najpogosteje prodajana, saj smo se pričeli ljudje zavedati pomena uporabe naravnih materialov. Leseni izdelki nam omogočajo naložbo v zdravje, dobro počutje in energetsko varčnost. Vendar pozor - kadar imamo rabljena okna, je lahko njihova kvaliteta vprašljiva, na težave pa lahko naletimo tudi zaradi slabe tesnitve in posledično toplotnih izgub, ki prispevajo k povečanim stroškom. V lesena okna je najbolje investirati več, saj se investicija povrne kmalu po nakupu, prav tako pa si bomo na preprost način zagotovili maksimalno kvaliteto, kar za rabljena zagotovo ne velja. V podjetju Marles vam izdelamo tudi lesena okna po meri. Če želite preveriti to možnost, lahko o njej povprašate naše strokovnjake.

lesena okna

LESENA OKNA MARLES

Rabljena lesena okna - ali se nakup splača?

V podjetju Marles vam svetujemo, da se nakupu rabljenih oken izognete. Vse več je namreč (fizičnih) prodajalcev rabljenih oken, zlasti na spletnih oglasnikih. Lesena okna po meri zaradi specifične zgradbe lesa poskrbijo za optimalno vlažnost v bivalnih prostorih in s tem prispevajo k prijetni bivalni klimi. Izberete lahko lesena drsna ali druge vrste - odvisno od vaših želja in pričakovanj. V podjetju Marles vam omogočamo, da svoja rabljena okna zamenjate za nova lesena in si tako zagotovite visoko kvaliteto bivanja.

lesena okna

Lesena prispevajo k toplini in domačnosti

Lesena dvokrilna okna so naravnega videza, les kot naravni material pa v vsak prostor vnese domačnost in toplino. Tudi lesena dvokrilna si lahko ogledate v ponudbi podjetja Marles. Če že precej časa razmišljate o zamenjavi rabljenih lesenih oken po čim bolj ugodni ceni lesenih oken, smo pravi naslov za vas. Investicija v nakup lesenih drsnih oken je investicija v lastno zdravje, ki ga moramo vedno postaviti na prvo mesto. Izbirajmo naravne material.