Lesena okna in lesena polkna - stopite v stik z naravo

Če želite stopiti v stik z naravo in narediti nekaj dobrega zanjo, potem boste nad našo ponudbo lesenih oken in lesenih polken zagotovo navdušeni. V podjetju Marles težimo k temu, da bi s kvalitetnimi in trpežnimi lesenimi okni in polkni po ugodnih cenah, učinkovito zaščitili vaš dom in vam omogočili boljšo kvaliteto bivanja. Smo eden vodilnih proizvajalcev lesenega stavbnega pohištva v Sloveniji. Lesena okna in polkna lahko ob koncu njihove življenjske dobe ponovno predelamo v lesene izdelke ali pa jih preprosto uporabimo kot energent.

Poklna lesena ali drugačna poleg preprečevanja pogledom, nudijo tudi zaščito oknom pred vremenskimi vpliviLesenaokna za vsak dom

Lesena okna in polkna nikjer ceneje ali po bolj privlačnih cenah.

Ker smo prepričani, da lesenih oken in polken ne boste dobili nikjer ceneje, vas vabimo, da nas obiščete v naši trgovini in si izberete okna po vašem okusu. Pri nas vam bomo svetovali ter vam postregli z vsemi informacijami, vključno s cenikom. Poklna lesena ali drugačna poleg preprečevanja pogledom, nudijo tudi zaščito oknom pred vremenskimi vplivi. Hkrati vam bodo kvalitetna lesena okna in polkna nudila dodatno toplotno zaščito. Poleti vam bo doma hladneje pozimi pa topleje. Če vas vse to ni prepričalo, pa vam garantiramo, da so polkna lahko lep okras fasadi in s tem pripomorejo k estetskemu videzu vašega doma. Nudimo vam polkna s fiksnimi, gibljivimi ali kasetnimi lamelami, kombinirana in še in še.

VEČ O IZDELAVI LESENIH OKEN S POLKNI PO MERI

Cenik lesenih polken in oken

Ponudbo in cene lesenih oken in polken si lahko ogledate v naših prostorih kjer vam pripravimo cenik. Prepričani smo, da jih nikjer ne boste našli ceneje. Vabimo vas, da si ogledate tudi našo ostalo ponudbo lesenih vrat in ostalega stavbnega pohištva.