Lesena okna v standardnih dimenzijah lahko naročite v podjetju Marles

Odločite se lahko za različne tipe oken v različnih debelinah in barvah ter tako poskrbite, da se bodo popolnoma ujela z zunanjostjo, pa tudi notranjostjo vašega stanovanja. Vsa lesena okna standardnih dimenzij so izdelana iz kvalitetnih materialov, ki dihajo in tako ponujajo kakovostno okolje za bivanje. Za lesena okna standardnih dimenzij so vam na voljo ugodne cene.

UGODEN CENIK LESENIH OKEN


Kakovost lesenih oken vseh dimenzij

Lesena okna standardnih dimenzij so izdelana iz kakovostnega lesa, ki je ustrezno obdelan in tako zaščiten pred lesnimi škodljivci in vlago. Lesena okna so dobro izolativna in tako ščitijo pred hrupom iz zunanjosti, hkrati pa pripomorejo tudi k ugodnejši kurjavi čez zimo in k lažjemu hlajenju prostorov poleti. Poleg naštetega bodo odlično dopolnila zunanjost vaše hiše, sovpadala pa bodo tudi z notranjostjo.

lesena oknalesena okna dimenzije


Izbirate lahko med več različnimi standardnimi dimenzijami oken

Lesena okna lahko izbirate v standardnih ali po meri narejenih dimenzijah. Tako se lahko odločite za standardne dimezije oken, ki so: 80 x 80, 100 x 100 ali 100 x 120 ali p dimenzije določite sami. Leseno okno standardne dimenzije 100 x 100 ponuja lep razgled na zunanjost in je tako zelo popularno med kupci. Vsa okna so kakovostno obdelana, njihova življenjska doba pa je dolga.


Vprašajte nas (osebno ali preko e-pošte):

V primeru dodatnih vprašanj o standardnih dimenzijah lesenih oken smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vse, kar vas v zvezi z lesenimi okni standardnih ali drugih dimenzij še zanima. Veseli bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o vseh značilnostih lesenih oken pogovorite z našimi prijaznimi prodajalci in jih ogledate v živo.

VEČ SI PREBERITE TU