Izdelava naših lesenih oken je kvalitetna in trajnostna


Lesena okna
Marles so visoko kakovostni produkti, ki zadovoljijo želje in pričakovanja še tako zahtevnih kupcev. Naša okna so izdelana iz lesa macesna, smreke, bora, jelke, hrasta in merantija. Les, ki ga uporabljamo je iz domačih gozdov, kjer se izvaja trajnostno gospodarjenje. Tudi sama izdelava lesenih oken je trajnostna, kar pomeni, da pripomorete k varovanju okolja.


Okna lesenavzdrževanjePri obnovi lesenih oken je dobro investirati v kvalitetne ekološke premaze


Obnova lesenih oken je zelo pomembna saj tako podaljšujemo njihovo življenjsko dobo. Za obnovo je priporočljiva uporaba barvnih premazov, ki so narejeni na vodni osnovi. Ti obnovitveni premazi so ekološki in niso škodljivi za ljudi in okolje. Pri nerednem vzdrževanju ali pa v primerih poškodb, ki lahko nastanejo zaradi izrednih vremenskih vplivov pa je potrebna temeljita obnova. Takšna obnova oken vključuje brušenje, kitanje in barvanje površine. Ker so lesena okna Marles izdelana iz večslojno lepljenega lesa, jih lahko temeljito obnovimo večkrat.


Naša navadna lesena okna so izdelana iz najboljših materialov, ki jih lahko obnovimo

Obnova lesenih oken cenik

Nudimo štiri kolekcije lesenih oken, ki so primerne za vse vrste objektov. Linija Natur ima klasičen izgled, izdelana je iz zdravega, lahkega in hkrati trdnega lesa. Zasteklitev pri liniji Natur je dvojna ali trojna, nameščena ima lahko dva ali tri tesnila. Lesena okna imajo tudi odkapni profil, ki pred vremenskimi vplivi ščiti najbolj izpostavljeni del podboja in krila. Linija Elegant združuje dva materiala - les in aluminij. Na zunanji strani je aluminijasta maska, ki je efektivna zaščita pred vsemi vremenskimi vplivi. Zasteklitev pri liniji Elegant je dvojna ali trojna, možna je vgradnja do štiri tesnila. Linija oken Solution je zaradi toplotnih karakteristik varčna in primerna za vgradnjo v pasivne objekte. Okna imajo trojno zasteklitev in vgrajena do štiri tesnila. Okenski profil ima vgrajeno poliuretansko peno, ki ima zelo dobre izolativne lastnosti. Pri liniji Supreme so uporabljeni najboljših materialov in imajo moderen izgled. Zasteklitev je trojna, vgrajena imajo tri tesnila, imajo opcijo dodatne izolacije, aluminijasta maska na zunanji strani ščiti okvir pred vremenskimi vplivi.

Cenik lesenih polken:https://www.vsi.si/marles-okna/lesena-polkna-cenik

LESENA ALI PVC OKNA

KONFUGURATOR LESENIH OKEN