Kakovostna lesena okna s polkni

Si želite prenoviti ali zgolj polepšati vaš dom, pa ne veste kako bi to storili? Si želite narediti nekaj dobrega za naravo ali zgolj živeti v sožitju z njo? Če ste na ta vprašanja odgovorili z da, smo v podjetju Marles pravi naslov za vas.

Lesena okna s polknamiLesena okna s polkni

V podjetju Marles se trudimo varovati in ohranjati okolje s pomočjo naše ponudbe lesenih oken in polken, ki vaš dom približajo naravi. Naša proizvodnja poteka na podlagi sodobne tehnologije, zato spadamo med vodilne proizvajalce lesenih oken v Sloveniji. Poleg velikega števila strank v sloveniji smo veseli da nam zaupa tudi vedno večje število strank iz drugih delov Evrope. Poleg lesenih oken in polken vam nudimo še druge lesene stavbne izdelke, kot so vhodna vrata in senčila. Cenik lesenih oken in polken je na voljo na naši spletni strani, kjer so po novem na voljo tudi rabljena lesena okna.

UGODNE CENE LESENIH OKEN


Prednosti lesenih oken s polkni

Lesena okna in polkna so zelo pomembna enota v vašem domu, saj prispevajo k zračenju in osvetljevanju vaših prostorov. Les kot material je naraven, obnovljiv, obdelovalen in odporen na številne vremenske razmere, saj praktično živi in diha z okoljem. Je tudi naravno skladišče ogljikovega dioksida, kar pripomore k odstranjevanju tega plina iz vaše okolice in hkrati vašemu boljšemu počutju. Lesena okna in polkna so izdelana izključno iz najkakovostejšega in trpežnega lesa. Seveda so lesena okna s polknami narejena tudi v skladu z modernim in estetskim slogom.

Lesena okna in polkna prijazna naravi

Odlično kakovost vam zagotavljajo številni certifikati različnih inštitutov, kot so IFT Rosenheim, ZAG Ljubljana in Holzforschung Avstrija. S tem dokazujemo najboljšo kakovost vodotesnosti, zrakotesnosti in toplotne prevodnosti.

Nudimo tudi alu-les okna


Vrste lesenih oken s polkni

Za vaša okna lahko izdelamo tudi lesena polkna različnih dimenzij, ki pripomorejo k boljšemu senčenju. Nudimo izdelavo polnih lesenih polken in polken z lamelami. Te so na voljo s fiksnimi ali z gibljivimi lamelami. Na voljo so v različnih vrstah lesa, barvah in modelih. Po želji si jih lahko individualno oblikujete. Lesena polkna imajo dolgo življenjsko dobo in so odličen izolator, torej nudijo odlično zaščito vašim oknom pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Les prenaša tudi nizke temperature in se segreva manj kot drugi materiali.

Po želji vsa lesena okna in polkna izdelamo po meri in v skladu z vašimi željami. Več informacij lahko dobite na naši spletni strani, kjer je na voljo tudi cenik vseh lesenih izdelkov, ali pa nas obiščite in se sami prepričajte o naši izjemnosti.