Kakovostna lesena okna vseh dimenzij


Podjetje Marles je vodilno podjetje na področju izdelave lesenih oken različnih oblik in dimenzij. Trudimo se, da je vaše zadovoljstvo optimalno, prav tako pa želimo poskrbeti tudi za okolje. Zdravo okolje je ključnega pomena za naš obstoj, zato ga moramo kar se da obvarovati. S pomočjo sodobne tehnologije in naravnih materialov izdelujemo moderne a naravne izdelke, ki dajejo odličen pridih vašemu domu. Kot proizvajalci lesenih oken smo dejavni tudi po drugih delih Evrope, kjer naša lesena okna sprejmejo z velikim odobravanjem. Poleg vrhunskih lesenih oken proizvajamo tudi druge lesene stavbne izdelke, kot so vhodna vrata in senčila. Cene lesenih oken različnih dimenzij in ostalih izdelkov najdete na naši spletni strani, za dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.

OGLEJTE SI OKNA SUPREME


Odlična lesena okna


Vsaka hiša potrebuje kvalitetna in estetska okna, ki skrbijo tako za zračenje kot tudi za osvetljevanje prostorov. Lesena okna so narejena iz kakovostnega in trpežnega lesa, ki odlično sovpada z naravno okolico in da hiši tudi moderen videz. Les kot material lahko hitro obdelamo, je obnovljiv in naraven, hkrati pa se prilagaja na različne vremenske razmere. Je namreč živ material, ki diha z vami. Je skladišče ogljikovega dioksida, kar pomeni, da jemlje plin iz vaše okolice kar veliko pripomore k vašemu boljšemu počutju in hkrati kvalitetnejšemu življenju. Lesena okna so optimalna rešitev za moderen a hkrati naraven videz doma.

Lesena oknaLesena okna dimenzije


Zagotavljamo vam odlično kakovost, ki je potrjena s strani različ‡nih inšititutov, ki so nam podelili certifikate. Tej inštituti so med drugimi so IFT Rosenheim, ZAG Ljubljana in Holzforschung Avstrija. S temi certifikati vam zagotavljamo najboljšo kakovost na področju vodotesnosti, zrakotesnosti in toplotne prevodnosti naših lesenih oken. Ker se trudimo skrbeti za naravo, so naša okna okolju prijazna.


Pri nas dobite lesena okna različnih dimenzij


V podjetju Marles si želimo, da ste kar se da zadovoljni z našimi lesenimi proizvodi, zato nudimo široko ponudbo lesenih oken. Ponujamo vam okna v različnih dimenzijah, vrstah lesa, barvah in modelov. Na voljo je tudi storitev, da si sami oblikujete dimenzije lesenih oken, obliko, vrsto lesa in barvo. S to možnostjo individualne izdelave lesenih oken želimo doseči največje zadovoljstvo kupcev. Cene lesenih oken in drugih lesenih stavbnih izdelkov si lahko ogledate na naši spletni strani, za dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate ali obiščete in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč. Za več informacij obiščite: https://www.vsi.si/marles-okna/leseno-okno