Ugodna cena lesenih oken v podjetju Marles


V podjetju Marles prisegamo na gradnjo z naravnimi materiali, zato vam ponujamo tudi široko kolekcijo lesenih oken. Lesena okna so zelo odporna na vremenske vplive in so hkrati odličen temperaturni pa tudi zvočni izolator. Cena lesenih oken je v našem podjetju ugodna, izdelava pa je kakovostna in natančna.


Cena lesenih oken je odvisna tudi od lesa, ki ga boste izbrali


Ponujamo vam okna iz različnih tipov lesa - odločate se lahko med lesom jelke, smreke, bora, hrasta, macesna ali merantija. Ob pravilnem vzdrževanju bodo lesena okna kvalitetno ščitila vaš dom vrsto let.

Leseno okno cenaleseno okno


Lesena okna vam ponujamo v posebnih različicah


Si želite večje izolativnosti? Ponujamo vam lesena troslojna okna, ki bodo vaš dom še dodatno zaščitila pred vdorom oz. izgubo toplote in hrupom, ki prihaja od zunaj. Se želite zaščiti tudi pred pogledi mimoidočih? Ponujamo vam lesena okna z polkni. Ker pa se zavedamo tudi nevarnosti vlomov, so vsa naša okna visoko protivlomno zaščitena. Odločite se za okna izdelana iz lesa in si zagotovite kvalitetno in mirno bivanje v vašem domu.

PREVERITE CENE NAJBOLJŠIH LESENIH OKEN


O nizki ceni lesenih oken se lahko prepričate na naši spletni strani


Oglejte si našo spletno stran:http://www.marles.com/okna/si/elegant in se prepričajte o ugodnih cenah lesenih oken v podjetju Marles. O cenah lesenih oken nas lahko povprašate tudi po telefonu ali e-pošti. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se o najboljših lesenih oknih lahko prepričate na lastne oči. S prijaznim prodajalcem, ki vam bo svetoval in vam pomagal, se lahko pogovorite o cenah lesenih oken. Z veseljem vam bomo povedali tudi vse o vzdrževanju oken in vam pokazali različne modele lesenih oken med katerimi se lahko odločate ter vam tako pomagali do kvalitetnega nakupa še danes!