Lesena okna za vaš dom

V podjetju Marles prisegamo na gradnjo z naravnimi materiali, zato vam ponujamo tudi široko kolekcijo lesenih oken. Trajnostna gradnja zajema nizkoenergijske in ekološke izdelke, ki imajo minimalen negativen vpliv na okolje ter pozitivnega na nas in našo okolico.

Energetska učinkovitost prostorov in zgradb je odvisna tudi od oken in vrat. Dejavniki, ki vplivajo na toplotno učinkovitost so konstrukcijska izvedba stavbnega pohištva, material, način tesnjenja, vrta zasteklitve in stik med okvirjem in steklom.

Lesena okna so zelo odporna na vremenske vplive in so hkrati odličen temperaturni pa tudi zvočni izolator, saj les ustvarja z naravno celično strukturo ustvarja prepreko med toploto in mrazom. To bistveno pripomore k nižjim stroškom za ogrevanje oziroma hlajenje, saj poskrbi, da se topel/mrzel zrak zadrži v prostoru in ne uhaja v zunanjost.

Ponujamo vam okna iz različnih vrst lesa - odločate se lahko med lesom jelke, smreke, bora, hrasta, macesna ali merantija, lahko pa izberete tudi možnost kombinacije z eksotičnimi vrstami lesa.

Lesena okna s troslojnim steklom

S troslojnimi okni zaradi tankih nizkoemisijskih nanosov in polnila z žlahtnimi plini dosegamo odlične toplotne lastnosti.

Kolekciji lesenih oken

V Marlesu vam predstavljamo 2 kolekciji lesenih oken:

Si želite večje izolativnosti? Ponujamo vam lesena troslojna okna, ki bodo vaš dom še dodatno zaščitila pred vdorom oziroma izgubo toplote in hrupom, ki prihaja od zunaj. Se želite zaščiti tudi pred pogledi mimoidočih? Izberite lesena okna s polkni, ki vam bodo nudila zasebnost. Ker pa se zavedamo tudi nevarnosti vlomov, so vsa naša okna visoko protivlomno zaščitena po sistemu RC2.

Najboljša lesena okna

V našem podjetju verjamemo v zdravo okolje našega planeta. Uporabljamo samo zelene tehnologije in trajnostne poslovne prakse in na ta način vsak dan poskušamo izboljšati svet. Naši izdelki so redno testirani in imajo pridobljene certifikate, kar priča o našem poslanstvu energetske varčnosti in skrbi za okolje.