Alu les okna: moderen izgled lesenih oken z alu oblogo in različne dimenzije oken


Podjetje Marles vam ponuja vrhunsko linijo lesenih in alu les oken, ki so izdelana iz različnih vrst lesa in v različnih barvnih kombinacijah, po vaši želji pa jih lahko obogatimo z alu oblogo, ki bo nudila še dodatno zaščito. Izgled vašega alu les okna lahko popolnoma prilagodite vašim željam in ga uskladite z vašim interierjem tako, da izberete primerno barvno kombinacijo. Če iščete kvalitetna in zanesljiva, estetsko dovršena in varna lesena okna različnih dimenzij, potem so alu les okna Marles odlična izbira za vas. V Marlesu vam ponujamo kvalitetna okna alu les, ki so na voljo v različnih debelinah, izdelana pa so iz kakovostnega lepljenega, z vidnih strani dolžinsko nespojenega lesa (smreka, jelka, macesen, bor, hrast itd.). Lahko se odločite tudi za kombinacijo različnih vrst lesa ali eksotičnega lesa.

les alu okna

VEČ O LESENIH OKNIH MARLES TUKAJ!


Lesena okna z alu oblogo: sodoben videz in zanesljiva zaščita


Alu maska oziroma alu obloga na lesenih oknih ponuja moderen in sodoben izgled, pa tudi odlično zaščito lesenemu oknu. Kombinacija aluminija in lesa je popolna kombinacija za vse tiste, ki želite sodobna, funkcionalna in varna okna. Lesena okna z aluminijasto oblogo so na voljo v različnih dimenzijah ali po meri, so enostavna za vzdrževanje in čiščenje, alu les okna pa so izredno trpežna in primerna tudi za najbolj zahtevne vremenske pogoje. Okna alu les so na voljo v različnih barvah in vrstah lesa, izbirate lahko tudi med spojenimi in varjenimi vogali alu obloge.

alu les okna


Okna alu les so energijsko varčna in estetsko privlačna


Linija lesenih in alu les oken Marles se ponaša z modernim izgledom, ravnimi linijami, vrhunskimi materiali in najboljšimi tehnološkimi rešitvami. Pri aluminijasto lesenih oknih so poudarjene ravne linije robov in zaključki okenskega krila. Zunanja linija in dizajn alu obloge sta načrtovana in prilagojena tako, da je arhitektura zgradbe maksimalno poudarjena. Alu les okno je odlična izbira tudi zato, ker je okno alu les energijsko varčno, primerno za vse objekte, predvsem pa za tiste, kjer so neugodne vremenske razmere. Alu les okna so ponašajo z dolgo življenjsko dobo, so enostavna za čiščenje in vzdrževanje, estetsko pa so izredno privlačna.