Moderen izgled lesenih oken z alu oblogo 

Podjetje Marles vam ponuja vrhunsko linijo lesenih in alu les oken, ki so izdelana iz različnih vrst lesa in v različnih barvnih kombinacijah, po vaši želji pa jih lahko obogatimo z alu oblogo, ki bo nudila še dodatno zaščito. Izgled vašega alu les okna lahko popolnoma prilagodite vašim željam in ga uskladite z vašim interierjem, tako da izberete primerno barvno kombinacijo iz RAL lestvice. Če iščete kvalitetna in zanesljiva, estetsko dovršena in varna lesena okna različnih dimenzij, potem so alu les okna Marles odlična izbira za vas. V Marlesu vam ponujamo kvalitetna okna alu les, ki so na voljo v različnih debelinah, izdelana pa so iz kakovostnega lepljenega, z vidnih strani dolžinsko nespojenega lesa (smreka, jelka, macesen, bor, hrast itd.). Lahko se odločite tudi za kombinacijo različnih vrst lesa ali eksotičnega lesa.

les alu okna

Lesena okna z alu oblogo so sodobna izbira, s katero dobite najboljše od obeh materialov. Čedalje bolj pogosto se vgrajujejo v ekološko varčne novogradnje, saj so krasna arhitekturna rešitev in visoko tehnološka izbira z odličnimi specifikami pri izolaciji.

Sodoben videz in zanesljiva zaščita

Alu maska oziroma alu obloga na lesenih oknih ponuja moderen in sodoben izgled, pa tudi odlično zaščito lesenemu oknu. Kombinacija aluminija in lesa je popolna kombinacija za vse tiste, ki želite sodobna, funkcionalna in varna okna. Lesena okna z aluminijasto oblogo so na voljo v različnih dimenzijah ali po meri, so enostavna za vzdrževanje in čiščenje, alu les okna pa so izredno trpežna in primerna tudi za najbolj zahtevne vremenske pogoje. Pozabite lahko na razpoke, praske, puščanje, napade lesnih črvov in druge težave.

Okna alu les so na voljo v različnih barvah in vrstah lesa, izbirate lahko tudi med spojenimi in varjenimi vogali alu obloge. Za aluminijasto lesena okna obstaja prav tako veliko vizualnih možnosti kot za klasična lesena. 

Alu les okna Elegant

Energijska varčnost lesenih in alu-les oken

Linija lesenih in alu les oken Marles se ponaša z modernim izgledom, ravnimi linijami, vrhunskimi materiali in najboljšimi tehnološkimi rešitvami. Pri aluminijasto lesenih oknih so poudarjene ravne linije robov in zaključki okenskega krila. Zunanja linija in dizajn alu obloge sta načrtovana in prilagojena tako, da je arhitektura zgradbe maksimalno poudarjena. Alu les okno je odlična izbira tudi zato, ker je okno alu les energijsko varčno, primerno za vse objekte, predvsem pa za tiste, kjer so neugodne vremenske razmere. Alu les okna so ponašajo z dolgo življenjsko dobo, so enostavna za čiščenje in vzdrževanje, estetsko pa so izredno privlačna.

alu les okna

Kaj pa ostale lastnosti?

Lesena okna z alu oblogo so ravno tako okolju prijazna, saj je aluminij 100 % razgradljiv material in tako ne obremenjuje okolja. Zavedamo se, da so naše stranke ekološko ozaveščene in si želijo trajnostnih rešitev, zato pri proizvodnji od začetka do konca dajemo pozornost primernim materialom in tehnikam. Lesena okna v kombinaciji z aluminijasto masko so najnaprednejša izbira, ki združuje vrhunske materiale in izjemno oblikovno zasnovo. Z dobrim tesnjenjem je poskrbljeno za prihranek pri energiji, zmanjšan hrup iz okolice in dobro varovanje pred cvetnim prahom. Prisotnost lesa v bivanjskih prostorih vam pomaga zadihati, vzpostavlja stik z naravo in vam zagotavlja zdravo okolje. Vse to priča o izjemnosti oken, s katerimi boste zagotovo zadovoljni. Naročite si nova alu-les okna poljubne dimenzije ali pa katero od standardnih izvedb iz našega kataloga.

Primerna so za dom, vikend in različne poslovne prostore.