Moderna okna naravnega videza  pritegnejo k nakupu

Sodobna, moderna okna odlikujejo kakovostni materiali, naravni videz in energetska varčnost. Naše dolgoletne izkušnje in kvaliteta so pripomogle, da na trgu sodimo v sam vrh proizvajalcev stavbnega pohištva, saj se trudimo ugoditi vsem željam. Naša standardna lesena in alu les okna z aluminijasto oblogo so narejena iz kvalitetnega lesa macesna, bora, jelke, smreke, hrasta in tropskega listavca merantija. Odlikujejo jih ostri robovi, ravne čiste linije in naravni videz. Izbirate lahko med široko paleto barv in odtenkov po barvni karti. Primerna so za moderne novogradnje in za prenovo starejših zgradb ter so ponos vsakega doma.

Moderna alu les okna

Nudimo tudi izdelavo oken iz lesa

Alu les okna – zunaj moderni videz, znotraj toplina lesa

S kombinacijo naravnih in obstojnih materialov lahko dosežemo največ kar se doseči da. Lepota lesa nam znotraj nudi toplino in udobje ter kot vsak naravni material ustvarja prijetno in zdravo okolje za življenje. Aluminijasta zunanja maska okno ščiti pred vremenskimi vplivi in podaljša njegovo življenjsko dobo. Alu obloge izvrstno tesnijo in nudijo popolno zaščito pred UV žarki. Na voljo so v različnih barvah. Kjer se zahteva standardna energetska učinkovitost, so alu les okna zelo priporočljiva za nakup, saj zadostijo vsem pogojem.

Odločitev za nakup bo lažja, če poznamo prednosti alu les oken

Kombinacija naravnih materialov, ki sestavljajo moderna alu les okna je vedno bolj zaželena, saj imata les in aluminij veliko pozitivnih lastnosti. Zaradi vzdržljivega aluminija, ki je prvovrstna zaščita na zunanji strani je življenjska doba oken lahko zelo dolga. Ker so zelo obremenjena v vsakem vremenu je pomembno, da popolnoma tesnijo v dežju in vetru. Ko je vročina najhujša preprečujejo pregrevanje prostorov, pozimi pa zagotavljajo kar najmanjšo izgubo toplote. Obenem vam nudijo odlično zaščito pred UV žarki. Okna so enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Potrebujemo le blaga čistila, najbolje po navodilih proizvajalca, gibljive dele okovja pa redno oljimo. Dobro je, da pri izbiri nismo omejeni na določene barve in se lahko odločamo med pestro barvno lestvico tako zunanjih kot notranjih delov. Koristno je vedeti, da pri vgradnji lahko zaprosite za nepovratna finančna sredstva iz slovenskega EKO sklada, saj okna in vrata zadostijo pogojem Evropske Unije glede izrabe obnovljivih, naravnih virov. Velika prednost modernih oken MARLES je da vam jih po meri natančno izdelamo, zato so primerna za vsako poslovno zgradbo in dom.

Alu-les okna po meri

Pri nakupu oken pomislimo na protivlomno zaščito

Varnost vašega doma je odvisna od tega, koliko priložnosti za vstop imajo nepovabljeni gostje. Protivlomna okna so dobra in pametna izbira, ker vlomilci največkrat vstopijo v prostor prav tam. Smiselno jih je namestiti v pritličnih ali na lahko dostopnih delih zgradbe. Vsaka odprtina doma je lahko priložnost za tistega, ki želi na silo vstopiti. Staro stavbno pohištvo nudi zelo nizko raven varnosti pred vlomom in okna je mogoče zelo hitro odpreti brez razbitja stekla. Pogosto je ravno to vzrok, da se mnogo ljudi odloči za predelavo in preureditev doma. Pri nas smo razvili okovja, ki že v standardni izvedbi oken MARLES nudijo visoko stopnjo zaščite proti vlomu. Z vgradnjo laminiranih ali lepljenih stekel pa zaščita seže do RC2 varnostne stopnje.

Dovršena izdelava oken in polken po meri

Če ste se odločili za menjavo in preurejanje, vam ponujamo veliko izbiro in natančno izdelavo modernih oken po meri. Narejena so iz najbolj kvalitetnih materialov in z največjo preciznostjo. Težko se boste uprli privlačnemu izgledu, barvnim kombinacijam, kakovostni izdelavi in praktično neomejenim možnostim pri izbiri velikosti. Tudi polkna bomo za vas naredili kar z največjo mero skrbnosti. Z njimi boste pridobili še večjo zaščito, vaš dom pa bo dobil popoln izgled. Okna po meri so prava odločitev za vas, saj se popolnoma prilegajo dogovorjenim dimenzijam.