Kvalitetna lesena polkna in okna po ugodnem ceniku

Lesena polkna so lahko odličen estetski element na vaših novih lesenih oknih, hkrati pa so izredno praktična. Ker so okna občutljiv del vsake hiše, potrebujejo zaščito v obliki senčil, kot so rolete, žaluzije ali polkna. Lesena polkna vam v Marlesu ponujamo po zelo ugodnih cenah. Podjetje Marles je eden izmed najboljših in cenovno najbolj ugodnih ponudnikov lesenega stavbnega pohištva, med drugim tudi kvalitetnih lesenih oken in lesenih polken. Ponujamo vam celovite storitve na področju vgradnje in garantiramo dolgo življenjsko dobo ob primernem vzdrževanju. Lesena okna in polkna lahko pri nas dobite po zelo ugodnih cenah. Prepričajte se sami in nam pošljite povpraševanje. Vas zanima tudi obnova starih lesenih oken? Kontaktirajte nas!

Tudi panoramska okna imajo lahko polknaTudi lesena polkna so lahko prilagojena vašim po naročilu narejenim oknom


Lesena polkna: funkcije senčil

Polkna niso le privlačen dodatek vaših oken, imajo namreč tudi pomembne funkcije. Ščitijo vaše okno pred sončno svetlobo, točo, dežjem in ostalimi vremenskimi vplivi, regulirajo svetlobo v prostoru ter ščitijo pred neželenimi pogledi mimoidočih. Ponujajo tudi povečano toplotno izolacijo, kar še dodatno zmanjša porabo energije za ogrevanje in hlajenje hiše. Lesena polkna so dobavljiva v različnih niansah in oblikah, da obogatijo videz vaše hiše. V naši ponudbi imamo različna lesena polkna oziroma tipe polken: s fiksnimi lamelami, z gibljivimi lamelami, kasetnimi, kombinirana itd.


Obnova starih lesenih oken s polknami

Cenik lesenih oken in polken

Lesena okna in polkna so naravi prijazna in kvalitetna, zato se vse več posameznikov odloča za njihovo vgradnjo. Na modernih objektih se vse več uporabljajo drsna polkna, s katerimi lahko zasenčimo velike steklene površine. Cene vseh senčil in oken lahko prejmete v enem izmed naših salonov v Ljubljani ali Libušu.

IZDELAVA LESENIH OKEN PO NAROČILU