Lesena okna različnih dimezij za vsak dom

Lesena okna imajo številne prednosti pred PVC in drugimi umetnimi okni. Morda najbolj očitna prednost je njihova prijaznost okolju. Študije so pokazale, da izdelava lesenih oken namreč bistveno manj obremenjuje okolje. V današnjem času, ko posledice globalnega segrevanja znižujejo kakovost življenja ljudi v marsikaterem delu sveta, so zato vrhunska lesena okna eden izmed odgovornih načinov zoperstavljanja temu problemu. Poleg tega so lesena okna dokazano vzdržljiva dlje kot PVC okna (njihova življenjska doba je ob pravilnem vzdrževanju navadno vsaj dvakrat daljša).

lesena oknalesena okna dimenzije

Kaj pa cene lesenih oken?

Ob številnih navedenih prednostih lesenih oken vseh dimenzij, se kupci mnogokrat ustavijo pri vprašanju cene. Lesena okna so zaradi njihove kakovosti navadno višja investicija, vendar tudi tu raziskave kažejo, da se nakup vseeno splača! Prav lesena okna so v primerjavi s tistimi iz umetnih materialov namreč tista, ki prej povrnejo vaš denar. Četudi so začetne cene nakupa naravnih oken navadno nekoliko višje, pa vam pri slovenskem podjetju Marles nudimo najboljša lesena okna po akcijskih cenah. Stopite v stik z nami in izberite popolna okna za vas še danes!

Kombinacija različnih tipov lesa

Ne le, da ponujamo lesena okna različnih dimenzij, pri Marles lahko kombinirate tudi najbolj drzne različice lesa. Nudimo vam dolgotrajno funkcionalna in človeku ter okolju prijazna okna, izdelana na vodni osnovi. Pripravili smo ponudbo lesenih oken tudi za tiste, ki jih zanima nakup nečesa povsem unikatnega. Za izjemno ugodno ceno boste tako dostopali do izdelkov, ki garantirajo vrhunsko in dolgotrajno kakovost. Obiščite našo spletno stran, kjer vas čaka še več informacij o lesenih oknih vseh dimenzij, pošljete pa nam lahko tudi brezplačno povraševanje.