Lesena okna različnih dimenzij za vsak dom

Lesena okna imajo številne prednosti pred PVC in drugimi umetnimi okni. Morda najbolj očitna prednost je njihova prijaznost okolju. Študije so pokazale, da izdelava lesenih oken namreč bistveno manj obremenjuje okolje in je tako najbolj trajnostna. V današnjem času, ko posledice globalnega segrevanja znižujejo kakovost življenja ljudi v marsikaterem delu sveta, so zato vrhunska lesena okna eden izmed odgovornih načinov zoperstavljanja temu problemu. Del te zgodbe želimo biti tudi v Marlesu, kjer spoštujemo naravo in cenimo naš planet. Okna so eden od ključnih elementov pri energijski učinkovitosti stavb. S kakovostno izbiro lahko izdatno privarčujemo pri energiji za ogrevanje. Poleg tega so lesena okna dokazano vzdržljiva dlje kot PVC okna (njihova življenjska doba je ob pravilnem vzdrževanju navadno vsaj dvakrat daljša).

Preberite tudi: gradimo trajnostno

lesena oknalesena okna standardne dimenzije

Dimenzije oken

V našem katalogu boste našli standardne dimenzije lesenih oken, ki so vedno hitro na voljo in se prilegajo najrazličnejšim objektom. Seveda pa je izbira lahko povsem vaša. Izdelamo vam vrhunska lesena okna po meri z okovjem najnovejših tehnologij in možnostjo daljinskega upravljanja. Poskrbimo tudi za zaščito proti vlomu, vse do RC2 varnostne stopnje. Vaša nova okna bodo moderna, elegantna, unikatna. Cena lesenih oken je odvisna od zahtevnosti projekta in več drugih dejavnikov, a vedno smo na voljo, da skupaj poiščemo optimalno rešitev za vas. Tudi vi lahko dobite sanjska okna in z njimi svež pogled v svet.

Kombinacija različnih tipov lesa

Ne le, da ponujamo lesena okna različnih dimenzij, pri Marlesu lahko kombinirate tudi najbolj drzne različice lesa. Klasična izbira so smreka, macesen, jelka, bor, hrast in meranti, a izberete lahko tudi bolj eksotičen les ali pa kombinacijo različnih vrst lesa. Popolnoma se bomo prilagodili vašim željam in zamislim ter vam znali tudi svetovati pri izbiri. Nudimo vam dolgotrajno funkcionalna in človeku ter okolju prijazna okna, izdelana na vodni osnovi. Pripravili smo ponudbo lesenih oken tudi za tiste, ki jih zanima nakup nečesa povsem unikatnega. Za izjemno ugodno ceno boste tako dostopali do izdelkov, ki garantirajo vrhunsko in dolgotrajno kakovost. Obiščite našo spletno stran, kjer vas čaka še več informacij o lesenih oknih vseh dimenzij, pošljete pa nam lahko tudi brezplačno povpraševanje.

Kaj pa cene lesenih oken?

Ob številnih navedenih prednostih lesenih oken vseh dimenzij, se kupci mnogokrat ustavijo pri vprašanju cene. Gre za pomemben dejavnik, pri katerem je treba razjasniti dolgoročni pomen naložbe.

Lesena okna so zaradi njihove kakovosti navadno višja investicija, vendar tudi tu raziskave kažejo, da se nakup vseeno splača! Zakaj? Prav lesena okna so v primerjavi s tistimi iz umetnih materialov namreč tista, ki prej povrnejo vaš denar. Četudi so začetne cene nakupa naravnih oken navadno nekoliko višje, pa vam pri slovenskem podjetju Marles nudimo najboljša lesena okna po akcijskih cenah, zaradi katerih bodo veliko bolj dostopna.

Preverite našo ponudbo, stopite v stik z nami in izberite popolna okna za vas še danes!

Barve lesenih oken Marles