Lesena ali pvc okna v Ljubljani, Kranju na Gorenjskem? Eko sklad subvencije.


Lesena ali pvc okna? To vprašanje se postavlja mnogim, ki se odločajo za zamenjavo rabljenih oken z novimi okni. Tako lesena, kakor tudi pvc okna imajo svoje prednosti, po tehničnih lastnostih se bistveno ne razlikujejo. Prednost lesenih oken je, da so izdelana iz lesa, ki je naraven material. Res pa je tudi, da lesena okna v primerjavi s pvc okni zahtevajo redno vzdrževanje, pa tudi cena je nekoliko višja. Odlična novica za vse tiste, ki razmišljate o novih oknih je, da lahko pridobite za vgradnjo lesenih oken subvencijo eko sklada. Vse informacije o subvencijah eko sklada in lesenih oknih lahko dobite na sedežu našega podjetja ali v poslovalnici v Ljubljani. Če ste še vedno v dvomu, kaj izbrati, lesena ali pvc okna, Marles priporoča lesena. Pa ne le zaradi eko sklada, predvsem zato, ker so lesena okna naravna, bivanje v objektu z lesenimi okni pa bo zelo udobno in uporabniku ter naravi prijazno. Če iščete kvalitetna in ugodna okna v Ljubljani, Kranju in na Gorenjskem, Marles je tudi za vas pravi naslov.

lesena okna


Lesena okna - razpisi eko sklada za zamenjavo rabljenih oken z lesenimi


Za lesena okna lahko pridobite subvencijo eko sklada, kar bo investicijo v zamenjavo oken tudi cenovno znižalo. Vprašanje lesena ali pvc okna ima zato tudi s tega stališča jasen odgovor. Za lesena okna lahko pridobite subvencijo eko sklada in zmanjšate finančno breme, z lesenimi okni pa boste stopili tudi korak bližje k naravi. Marles vam ponuja najboljša lesena okna na slovenskem trgu, o tem pričajo številni certifikati, predvsem pa zadovoljne stranke iz Kranja, Ljubljane, Gorenjske, Štajerske, skratka iz cele Slovenije.

lesena okna


Izdelava in prodaja kvalitetnih lesenih oken po ugodni ceni


Če ste razmisli in niste več v dvomu lesena ali pvc okna, poten vabljeni v Marles. Ponujamo vam najboljša lesena okna po ugodni ceni. Ne pozabite tudi na eko sklad oziroma subvencije eko sklada. Ne glede na to, od kod ste, iz Kranja, Ljubljane, Štajerske ali Primorske, v Marlesu bomo poskrbeli, da bodo vaša nova lesena okna v najkrajšem času na svojem mestu.

VEČ O LESENIH OKNIH MARLES PREBERITE TUKAJ!