Cena lesenih oken v podjetju Marles je izjemno ugodna


V podjetju Marels vam ponujamo kvalitetna lesena in les/alu okna. Okna, ki vam jih ponujamo so različnih debelin, narejena iz kakovostnega lepljenega lesa. Seveda lahko izbirate tudi vrsto lesa iz katerega bodo vaša okna izdelana. Na voljo vam je smrekov les, les jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Cena lesenih oken v našem podjetju je ugodna, okna pa so estetsko izdelana ter bodo vaš dom ščitila tako pred vdorom toplote kot tudi zvokov, ki prihajajo od zunaj.


Oglejte si cenik lesenih oken s polkni in se prepričajte o modernih linijah oken


V ceniku lesenih oken s polkni lahko najdete lesena okna, ki so modernega izgleda. Linije oken so ravne in moderne, poudarjeni pa so tudi zaključki okenskega krila. Cena lesenih oken pa vključuje tudi izbiro barve okenskega okvirja. Dan danes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki ter tako dodaten piko n i vašemu okenskemu okvirju.


Cena lesenih okenV ugodno ceno lesnih oken je všteta tudi visoka stopnja protivlomne varnosti


Ker se zavedamo, da je varnost poglavitnega pomena za prijetno in sproščeno bivanje v domu vam v podjetju Marles zraven tega, da lahko izbirate med različnimi vrstami lesa in barvami okenskega okvirja, v okviru ugodne cene lesenih oken ponujamo tudi visoko stopnjo protivlomne varnosti.


O ceniku lesenih oken s polkni nas lahko povprašate tudi po telefonu


Oglejte si našo spletno stran:http://www.marles.com/okna/si/konfigurator in se prepričajte o ugodnih cenah lesenih oken v ceniku lesenih oken s polkni. Cena lesenega okna je pri nas res ugodna. O ceniku lesenih oken nas lahko povprašate tudi po telefonu ali pa nam povpraševanje o cenah lesenih oken pošljete po e-pošti.

PREVERITE TUDI NAJBOLJŠA LESENA OKNA


Seveda pa bomo veseli tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o ugodnih cenah v ceniku lesenih oken s polkni lahko prepričate na lastne oči. Ob prihodu vas bo pričakal prodajalec, ki vam bo z veseljem pomagal pri izbiri okna. Povprašate nas lahko tudi o delovanju oken in o potrebnem vzdrževanju.

lesena okna s polkni cenik