Cena lesenih oken v podjetju Marles  izjemno ugodna

V podjetju Marels vam ponujamo kvalitetna lesena in les/alu okna. Nudimo vam jih v različnih debelinah, narejena iz kakovostnega lepljenega lesa. Izbirate lahko med vrsto lesa, različnimi barvami in kako bodo vaša okna izdelana. Na voljo vam je smrekov les, les jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Cena lesenih oken v našem podjetju je ugodna, okna pa so estetsko izdelana ter bodo vaš dom ščitila tako pred vdorom toplote kot tudi zvokov, ki prihajajo od zunaj.

Pošljite povpraševanje za lesena okna, alu-les okna ali lesena polkna

Naj vas prepričajo moderne linije oken

V našem katalogu ali v salonu lahko najdete lesena okna, ki so modernega izgleda. Linije oken so ravne, poudarjeni so zaključki okenskega krila, izdelani so čisto iz lesa ali v kombinaciji les aluminij. Ko se boste odločali za nova okna, razmislite tudi kakšne barve želite da so. Lahko izbirate med različnimi tipi lesa ter njegovo naravno barvo ali pa se odločite za dodatno barvanje po RAL lestvici, ki vam jo bomo predstavili v našem salonu.

Visoka stopnja protivlomne varnosti

Ker se zavedamo, da je varnost poglavitnega pomena za prijetno in sproščeno bivanje v domu vam v podjetju Marles zraven tega, da lahko izbirate med različnimi vrstami lesa in barvami okenskega okvirja, v okviru ugodne cene lesenih oken ponujamo tudi visoko stopnjo protivlomne varnosti.

O ceniku lesenih oken s polkni nas lahko povprašate tudi po telefonu

Ker so cene lesenih oken in polken odvisne od izbranega materiala, tipa lesa, števila zasteklitev, kombinacije lesa ali alu/lesa, od načina kovanja, vrste polknic, postavitve lamel, od velikosti itd, vas prosimo, da izpolnite spletni obrazec, kjer vpište nekaj osnovnih informacij o vaših željah, na podlagi katerih vam bomo poslali cenik. Dokončne cene pa seveda določimo ko izvemo vse podrobnosti.

Lesena okna iz različnih vrst lesa

V kolikor se vam e-poštno dopisovanje ne dopade, vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo lesenih oken in lesenih polken kar v našem slaonu. Nahajamo se tako v Ljubljani kot tudi v bližini Maribora v Limbošu. Ob prihodu vas bo pričakal prodajalec, ki vam bo z veseljem pomagal pri izbiri oken ter hkrati svetoval o njihovi uporabi in vzdrževanju.

PREVERITE TUDI NAJBOLJŠA LESENA OKNA