Alu les okna dobite pri nas po ugodnih cenah

Alu les okna so sestavljena iz dveh materialov in sicer lesa in aluminija. Na notranji strani cenovno ugodnih oken je lesena površina, zunanjo stran pa ščiti aluminijasta maska. V naši kolekciji ugodnih oken vam ponujamo alu les okna v treh linijah. Prva linija je Elegant, ki ima dvojno ali trojno zasteklitev, vgrajena so lahko štiri tesnila na zunanji strani pa je alu maska, ki deluje kot zaščita pred vremenskimi vplivi. Alu maska je lahko v katerikoli RAL barvi. Druga linija je Solution, ki ima trojno zasteklitev, ki ima vgrajena tri tesnila. Dva modela oken imata alu odkapni profil, ki ščiti najbolj izpostavljeni del podboja pred vremenskimi vplivi. En model pa ima alu masko, ki ščiti celoten okvir. Tretja linija je linija Supreme, ki je izdelana iz najboljših materialov. Okna imajo trojno zasteklitev, vgrajena so tri tesnila, sam izgled pa je moderen in čistih ostrih linij. Alu maska je poravnana s steklom kar daje zelo eleganten videz.

Lesena okna ugodno Marles


Alu les okna ne potrebujejo skoraj nobenega vzdrževanja


Ugodna lesena okna nudimo v liniji Natur, ki so narejena iz najkvalitenejšega večslojno lepljenega masivnega lesa smreke, bora, jelke, macesna, hrasta in merantija. Cenovno ugodna lesena okna imajo dvojno ali trojno zasteklitev, vgrajena so lahko do tri tesnila. Linija Natur ima na zunanji strani alu odkapni profil, ki ščiti spodnji del podboja pred vremenskimi vplivi.


Alu les okna mnenjaAluminijasta maska ščiti leseno okno pred zunajimi vplivi


Naša lesena ali les alu okna so dobra in ugodna naložba saj so izdelana iz nakakovostnejših materialov, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Cena alu les oken je dolgoročno gledano ugodna, saj alu maska na zunanji strani še povečuje vzdržljivost okvirja in zmanjšuje potrebno vzdrževanje. Mnenja o lesenih oknih so različna. Ljudje, ki so ekološko osveščeni in ki imajo radi občutek domačnosti, se bodo zagotovo odločili za to ugodno različico.

LESENA ALI PVC OKNA

ALU LES OKNA SOLUTION