Lesena in alu-les okna v Marlesu

V podjetju Marles d.d. nudimo 4 kolekcije lesenih in alu-les oken, ki so izdelana iz najboljših materialov. Ker stremimo k trajnostni gradnji in življenju so naši izdelki na trgu prilagojenim vsem sodobnim smernicam za izdelavo stavbnega pohištva. Pomislili smo na vse: konstrukcijsko izvedbo okna, material, iz katerega je sestavljen okvirni del okna, način tesnjenja med okvirom in krilom, vrsto zasteklitve in detajl stika med okvirnim delom okna in steklom. Tako smo za vas dosegli precejšne prihranke pri ogrevanju stavbe. 

Kolekcije oken:

Lesena okna Natur

Lesena okna Natur

Lesena okna Solution

Lesena okna Solution

Alu les okna Elegant

Alu les okna Elegant

Alu les okna Supreme

Alu les okna Supreme

Kolekciji lesenih oken

Les je material, ki se ga uporablja že od pradavnine. V preteklosti je izgledalo, da bo uporabo le-tega izrinila plastika, vendar se v zadnjem času vedno znova vračamo k uporabi naravnih materialov, saj nam dajejo občutek domačnosti in zdravja. Les zaradi specifične zgradbe poskrbi za optimalno vlažnost kar vpliva na ohranjanje vaših notranjih prostorov in pohištva v njih, še bolj pomemben pa je pozitiven vpliv na vaše zdravje.

Lesena okna v vašem domu

Kolekciji Natur in Solution se lahko pohvalita z okvirji iz najboljšega lesa smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija ali pa kombinacije le-teh. Razlika med kolekcijama je nadgradnja okvirja Solution z ALU masko, ki povečuje trajnost izdelka in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju produkta. Obe imata skupno lastnost, da lahko še bolj poudarimo lepoto lesa z izbiro skritega okovja.

Kolekciji ALU-les oken

Alu les okna so sestavljena iz dveh materialov in sicer lesa in aluminija. Na notranji strani oken je lesena površina, zunanjo stran pa ščiti aluminijasta maska.

Alu les okna v vašem domu

Prva linija je Elegant, ki ima dvojno ali trojno zasteklitev, vgrajena so lahko štiri tesnila na zunanji strani pa je alu maska, ki deluje kot zaščita pred vremenskimi vplivi. Alu maska je lahko v katerikoli RAL barvi.

Druga linija je Supreme, ki je izdelana iz najboljših materialov. Okna imajo trojno zasteklitev, vgrajena so tri tesnila, sam izgled pa je moderen in čistih ostrih linij. Alu maska je poravnana s steklom kar daje zelo eleganten videz. To linijo dopolnjuje tudi možnosti activPilot Comfort PADM, ki omogoča avtomatsko ali daljinsko upravljanje z okni in tako optimalen način življenja.

Naša lesena ali les alu okna so dobra in ugodna naložba saj so izdelana iz nakakovostnejših materialov, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Cena le-teh se razlikuje glede na izbran material, okovje, uporabljeno steklo, design in različne izvedbe. Vedno se potrudimo, da vam za vaš denar ponudimo kar najboljše in tako skupaj naredimo nekaj za naravo in dobro življenje.