Balkonska vrata prepuščajo svetlobo, toploto in umirjajo pogled

Marlesova balkonska vrata so izdelana po najvišjih in najnovejših standardih, ki nam zagotavljajo zaupanje strank po vsem svetu. Naša tradicija izdelave balkonskih vrat sega že desetletja nazaj, saj smo eni izmed najbolj prepoznavnih akterjev na slovenskem trgu. Okna, hiše, stavbno pohištvo in balkonska vrata izdelujemo po preverjenem pristopu, v srcu katerega je ljubezen do narave, spoštovanje delovnih procesov in zadovoljen kupec. Poleg tradicionalne privlačnosti je za naše izdelke najbolj značilna odlična izdelava oken ali vrat. Pri dveh krilih, ki sta ločeni, govorimo o dvokrilnih oknih ali vratih. Pri vseh naših izdelkih uporabljamo visokokakovostne naravne materiale in napredne tehnološke procese.

Balkonska vrata po meri

Marlesova raznolikost balkonskih vrat vseh dimenzij in balkonskih vrat po meri

V naši ponudbi so balkonska vrata vseh dimenzij, ki se standardno pojavljajo na trgu, z veseljem pa vam izdelamo tudi balkonska vrata po meri. Balkonska vrata dimenzij, ki so nadstandardne, so izdelana po enakih standardih in popolnoma primerljiva z ostalimi. Tudi načini odpiranja so lahko različni, pri čemer izdelujemo klasične ali drsne modele. Drsna vrata ali drsna okna delujejo podobno kot običajna, razlika je le v tem, da krilo drsi vodoravno in ne vertikalno. Ker imajo drsna vrata ali drsno okno značilno horizontalno gibanje, so idealna za domove s panoramskimi razgledi ali  za bivanjske enote ki poudarjajo horizontalnost. To pomeni še boljši razgled za lokacije, ki že imajo  takšne razsežnosti, če povečati količino uporabljenega stekla v stenah za več svetlobe. Ta vrata so odlična izbira, preprosta za čiščenje in ustrezajo vsem  zahtevam gradbenih predpisov. Puščajo pa vam tudi veliko prostora za opremljanje notranjosti prostorov po vaših željah, kjer imate veliko svobode. Pazite le, da se svetilke, preproge in kavči namestijo tako, da se lahko vrata enostavno odprejo in zaprejo.

Naj vas navdušijo balkonska vrata širine dvojnega okna

Balkonska vrata širine dvojnega ali trojnega okna so primerljiva s panoramskimi stenami. To je zelo pogost tip vrat in ga je mogoče najti v hišah vseh stilov, od tradicionalnega do sodobnega. Ta vrata dajejo čistejši in sodobnejši videz, tudi če so oblikovana s tradicionalnimi vzorci in materiali. Materiali in stroški so zelo različni, pri tem pa se vedno upoštevajo vaše zmožnosti in omejitve. Pri Marlesu zagovarjamo osebni pristop in se vedno popolnoma posvetimo vašim željam. Pomembni vidni vidiki balkonskih vrat so tudi ogrodje in dodatna oprema. Oprema je vizualno pomemben element, izbrati morate tiste ročaje, ki so ustrezni za vaš slog in se spajajo s stilom hiše. Ko gledate skozi okna iz notranjosti hiše, je važna tudi prosojnost stekel, zato premislite o morebitni zasenčenosti ali zamegljenosti.

Dvokrilna balkonska vrata dimenzije

Vsa ponudba naših balkonskih vrat, dvokrilnih in enokrilnih, na naši spletni strani

Dvokrilna balkonska vrata so vir svetlobe, svežega zraka in omogočajo tudi dodaten vhod ali izhod iz stanovanja. Imajo veliko prednosti, saj je njihov slog je primeren tako za tradicionalne kot sodobne modele hiš in zgradb, krilo in steklo vrat sta v eni ravnini. Priljubljena so pri arhitektih in oblikovalcih, ki poskušajo oblikovati strnjeno steno velikih steklenih plošč z minimalnim okvirjem. Omogočajo, neoviran pogled na zunanjo okolico, obenem pa zagotavljajo dovod svežega zraka v prostor. Včasih pustimo tako izjemne vire svetlobe kar nezastrte, a vendarle imamo v bivanjskih in spalnih prostorih več želje po zasebnosti. Več dejavnikov bo vplivalo na to, kako se boste odločili za zastiranje teh arhitekturnih biserov in v teh primerih so rolete ali zastori odlična rešitev. Prepuščajo svetlobo, a se lahko tesno zaprejo. Lahko izbirate med različnimi stili in barvami, ki se lahko ujemajo z ostalo opremo. pri Marlesu vam bomo strokovnjaki znali svetovati tako glede oblike, materialov in morebitnih zastorov. V vsakem primeru ohranjamo osnovni moto, da je samo najboljše dovolj dobro za vas.