Izdelava lesenih oken pri vodilnemu proizvajalcu lesenih oken v Sloveniji


V podjetju MARLES se trudimo ustvarjati in prispevati k zdravemu okolju, zato poskušamo svoje izdelke čim bolj zliti z naravo. Vsi naši leseni izdelki so narejeni v skladu z okoljskimi standardi, hkrati pa so tudi estetski in učinkoviti.

Oglejte si celotno ponudbo lesenih oken

Izdelava lesenih oken v podjetju Marles


Podjetje Marles je eden izmed vodilnih proizvajalcev lesenih oken v Sloveniji, svoje izdelke pa izvažamo tudi na tuje trge, kar še potrjuje naš uspeh. Poleg izdelave lesenih oken proizvajamo tudi drugo leseno stavbno pohištvo, kot so vhodna vrata in senčila.

izdelava lesenih oken

Okna so eden izmed ključnih elementov v sami hiši, saj poleg zračenja in tesnjenja predstavljajo vir svetlobe za sam prostor. Naša lesena okna so izdelana izključno iz kakovostnega in trpežnega lesa. Les je material, ki je naravno lep, obnovljiv in lahko se ga obdela. Taka izdelava lesenih oken je okolju prijazna in hkrati energetsko učinkovita. Še ena prednost lesa kot materiala za izdelavo lesenih oken je skladiščenje ogljikovega dioksida, kar pripomore k našemu boljšemu počutju in hkrati kvalitetnejšemu življenju. Les je material, ki se hitro prilagodi vremenskim razmeram, zato je les v primerjavi z alu okni boljši material. Les je namreč živ in tako rekoč diha z nami.

Kot proizvajalec lesenih oken vam zagotavljamo optimalno zadovoljstvo, saj daje les vašemu domu sodoben in prefinjen videz, hkrati pa je naraven in okolju prijazen. Lesena okna so narejena v skladu z vsemi kakovostnimi standardi o izdelavi lesenih oken, našo optimalno kakovost pa potrjujejo številni pridobljeni certifikati različnih inštitutov, kot so IFT Rosenheim, ZAG Ljubljana in Holzforschung Avstrija. S tem se dokazuje najvišja stopnja vodotesnosti, zrakotesnosti in toplotne prevodnosti samih oken. Kot proizvajalec lesenih oken vam zagotavljamo, da je naša proizvodnja usmerjena v trajnostni razvoj in hkrati v varovanje okolja, saj investiramo v nove tehnologije, vendar ohranjamo uporabo naravnih materialov.

NAJBOLJŠA LESENA OKNA

Akcija lesenih oken samo v Marlesu

Kot proizvajalec lesenih oken, ki so energetsko varčna in hkrati prefinjena vam zagotavljamo tudi ugodne cene. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo lesenih oken s polkni v različnih vrstah lesa, barv in oblik. Dizajn si izberete sami, ponujamo pa tudi individualno izdelavo lesenih oken, s katerimi se probamo kar se da prilagoditi željam kupcev. Obiščite našo spletno stran: http://www.marles.com/okna/si/supreme in si oglejte raznovrstno ponudbo lesenih oken, za dodatne informacije in konkretne cene nas lahko kontaktirate ali obiščete in z veseljem vam bomo pomagali pri vaši odločitvi.

Proizvajalci lesenih oken