Pošlji povpraševanje

Medicinska pedikura – cenik strankam prijazen

Pedikura - cenik ne sme biti ovira. Namen klasične in medicinske pedikure je poskrbeti za lepa in urejena stopala in odstraniti morebitne glivice na nogah oz. glivice na nohtih. Stopala so namreč eden najbolj obremenjenih delov telesa, ki jih še dodatno obremenjujejo dolgotrajno stanje in neudobna obutev.

Zanemarjanje stopal lahko privede do neprijetnosti in različnih bolečin - zelo pogosti so boleči nohti. Vzroki za boleča stopala so trda koža na stopalih, otiščanci, kurja očesa, vraščeni nohti, zadebeljeni nohti in celo glivice na nogah.

Trdovratnejšim težavam klasična estetska pedikura ni kos, saj njihovo odpravljanje terja zahtevne postopke odstranjevanja in zdravljenja. Medicinska pedikura za zdravljenje tegob na nogah uporablja kirurške instrumente, pedikerji ki jo izvajajo, pa so za to tudi strokovno usposobljeni. Uporabljajo profesionalno opremo za pedikuro in strokovno znanje, koristijo pa jim tudi izkušnje, ki so jih nabrali skozi dolga leta delovanja.

Medicinska pedikura

Klasična in medicinska pedikura Ljubljana

V Hiši lepote Porenta, vam nudimo širok spekter kakovostnih storitev, tako imenovane mokre pedikure, znani pa smo tudi po zahtevni medicinski pedikuri. Lahko se pohvalimo, da imamo precej uspeha pri odstranjevanju glivic na nohtih, stranke pa se zaradi kvalitetno opravljenih storitev tudi rade vračajo.

Tako klasična kot medicinska pedikura sta namenjeni moškim in ženskam, ob pogledu na cenik pedikure, pa se lahko prepričate, da so vse naše storitve tudi cenovno ugodne.

Nega stopal - masaža

Ugodna klasična in medicinska pedikura cenik storitev preverite sami

Klasična pedikura vključuje nego za noge in stopala. Postopek pedikure na nogah se začne z namakanje nog v kopeli, ki mu sledi odstranjevanje trde kože na stopalih, nato pa sta po potrebi na vrsti odstranjevanje glivic na nohtih in seveda še nega in oblikovanje nohtov. Po želji vam nohte tudi prebarvamo z lakom. Nudimo vam tudi geliranje nohtov ali gelish (permanetno) lakiranje. 

Medicinska pedikura stopal pedikerskega dela Hiše lepote Porenta, zajema odstranjevanje trde kože na podplatih in odstranjevanje otiščancev in kurjih očes, ureditev in oblikovanje nohtov, saniranje vraščenih nohtov s pravilnim obrezovanjem in čiščenjem obnohtnih kanalov ter masažo stopal.

Vas pestijo glivice na nogah?

Medicinska pedikura Ljubljana – postopek in cenik

Za korekcijo vraščenih nohtov uporabljamo posebno vzmetno sponko, ki jo izdelamo za vsak noht posebej. Učinkovitost in eleganca naših vzmetnih sponk je edinstvena, cenovno pa zelo ugodna. Sponka je izdelana tako, da ni moteča pri hoji, tuširanju, športu… Listnate sponke delujejo na noht z vzmetno močjo in tako uravnavajo njegovo rast. Postopek medicinske pedikure zaključimo z oblikovanjem in lakiranjem nohtov, na voljo pa so tudi nega in masaža stopal. 

Strokovno usposobljeni pedikerji bodo poskrbeli, da bodo vaša stopala zdrava, lepa in urejena ter vam svetovali, kako lahko sami najbolje poskrbite za svoje nohte in celotna stopala. Priporočamo vam, da se dogovorite za prvi tretma, kjer bomo ocenili kakšni postopki zdravljenja in nege bodo za vas primerni. Glede na oceno in rezultat prve pedikure ali sanacije nohtov, bomo določili naslednji datum obiska. Če so vaše težave hude in ponavljajoče, vam priporočamo, redno medicinsko pedikuro.

Nega stopal za vedno lepa stopala

Za medicinsko pedikuro cena ne sme biti ovira

Odstranite glivice na nohtih in poskrbite za svoja stopala, ne glede na to ali potrebujete klasično ali intenzivno nego. Vabljeni ste v hišo lepote, kjer si boste privoščili učinkovito in cenovno ugodno pedikuro. Cenik si lahko ogledate na naši spletni strani, prav tako pa si oglejte tudi ostale storitve ki jih nudimo.