Postopek podaljševanja trepalnic - cenik za vsak žep!


Cenik podaljševanja trepalnic v Hiši lepote Porenta je prijazen vaši denarnici! Že več kot tri desetletja ponujamo storitve nege obraza in telesa, pri tem pa vedno znova sledimo najnovejšim trendom. S podaljševanjem trepalnic pri nas bodo vaše trepalnice lepše, daljše, gostejše, a bodo hkrati ohranile povsem naraven videz.


Več o postopku podaljševanja trepalnic pri nas


postopek podaljševanja trepalnicV Hiši lepote Porenta trepalnice podaljšujemo tako, da vsako posamezno ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na vašo trepalnico. Tako se sproti oblikujejo bogati čopki, ki ne vsebujejo silikonske vezi, kar pomeni, da so vaše nove trepalnice izjemno mehke. Dajejo videz naravnosti. Pri lepljenju se profesionalno, testirano in varno lepilo ne dotika vaše kože. Postopek podaljševanja trepalnic Luxuslashes Foconyes je zato primeren tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi ali lečami.


Cenik podaljševanja trepalnic - profesionalni postopek

Glede na tip postopka nameščanja trepalnic se razlikujejo tudi cene trajnega podaljševanja trepalnic.


TREPALNICE LUXUSLASHES
namestitev trepalnic 90,00 €
zgostitev refill trepalnic 40,00 €
odstranitev trepalnic 15,00 €

TREPALNICE FOCONYES (3D)
namestitev trepalnic 100,00 €
zgostitev refill trepalnic 55,00 €
odstranitev trepalnic 15,00 €

Cena trajnega podaljševanja trepalnic tako ne presega 100€ in je lahko tudi odlično darilo za vašo najboljšo prijateljico, mamo ali sestro!

PUSTITE SE RAZVAJATI IN SI PRIVOŠČITE MASAŽO!


Zakaj se odločiti za postopek podaljševanja trepalnic?


Poleg ugodnega cenika podaljševanja trepanic pri nas so tu še številne druge prednosti.

    • Videz popolne naravnosti.
    • Prihranite čas pri ličenju, saj vam več ni potrebno vsako jutro nanašati maskare.
    • Postopek podaljševanja trepalnic je povsem prijazen vašim očem in koži.
    • Nudimo tudi permanentno barvanje trepalnic.

Ne le, da je cenik podaljševanja trepalnic pri nas prijazen vaši denarnici, nudimo vam tudi celotno nego trepalnic in številne druge storitve na enem mestu. Tako lahko doživite popolno nego, sprostitev ali pa celo stilsko preobrazbo, brez da bi zapravljali čas in denar za prevoz v različne salone. Nudimo permanentno barvanje trepalnic, modno barvanje las in celoten sklop storitev za nego obraza in telesa.

permanentno podaljševanje trepalnic cenik


Za dodatna vprašanja o ceniku podaljševanja trepalnic in drugih storitev ter rezervacijo termina stopite v stik z nami še danes! Nega trepalnic še nikoli ni bila tako preprosta!