Permanentni make up oči, obrvi in ustnic

Permanentni make up je čedalje bolj priljubljen postopek, pri katerem v povrhnjico z iglo nanašamo rastlinske pigmente in tako poskrbimo za dolgotrajen barvni učinek, ki traja približno tri leta. Z odločitvijo za permanentni make up ustnic, obrvi ali oči lahko čas, ki bi ga sicer vsako jutro porabili za ličenje, preživite kako drugače - bolj prijetno. Ko se boste zvečer vračali utrujeni iz službe ali zabave, boste lahko odšli naravnost v posteljo, brez zamudnega odstranjevanja ličil, ki mašijo kožne pore. Poleg tega boste privarčevali pri ličilih, za katere bi sicer v treh letih porabili kar nekaj denarja. Ker je učinek permanentnega make upa dolgotrajen, se je smotrno odločiti za strokovno izvedbo. V Hiši lepote Porenta, kozmetičnem studiu v Ljubljani, bo zanj poskrbela izkušena strokovnjakinja za ličenje.

permanentni makeup

Permanentni make up obrvi

Obrvi s svojo obliko dajejo pomemben pečat obrazu. Permanentni make up obrvi po prišel prav vsem, ki imate naravno zelo redke obrvi. Zelo dobrodošlo rešitev predstavlja tudi tistim, ki so lastne obrvi izgubili zaradi bolezni ali zdravljenja s kemoterapijo. Permanentni make up obrvi se vedno prilagodi barvi, ki bi pristajala vašemu obrazu in barvi las. Za vrisovanje manjkajočih dlačic uporabljamo vrhunske profesionalne aparate. Rezultat permanentnega make upa obrvi so obrvi naravnega videza z ravno pravšnjo gostoto dlačic in ustrezno oblikovanim lokom glede na obliko obraza.

VEČ O NEGI PODALJŠANIH TREPALNIC

Permanentni make up oči

Permanentni make up oči lahko nadomesti uporabo barvice, maskare in tuša. Z vrisovanjem črte med trepalnice bodo le-te izrazito bolj opazne, vaš videz pa kljub temu zelo naraven. Vrisovanje črte pod oči z barvico spada med najpogostejše tehnike ličenja, dragoceni čas pa lahko prihranite z odločitvijo za permanentni make up, pri katerem lahko tudi nekoliko korigiramo videz vaših oči (jih optično povečamo, pomanjšamo, dvignemo, itd.). Prav tako vam lahko vrišemo črto nad oči, ki nadomešča uporabo tuša oz. črtala za oči.

permanentni makeup

Permanentni make up ustnic

Poudarjene ustnice veljajo že od nekdaj za simbol ženstvenosti. Permanentni make up ustnic poskrbi za bolj živo barvo vaših ustnic, prav tako pa jim jasneje začrta obliko. Možni so popravki različnih asimetrij in odpravljanje nepravilnosti po poškodbi ustnic. S permanentnim make upom lahko vaše ustnice optično povečamo ali zmanjšamo, v vsakem primeru pa strmimo k popolnoma naravnemu videzu.

Ostale storitve

Poleg permanentnega make upa vam v Hiši lepote Porenta kozmetičnem studiu nudimo tudi kvalitetno masažo in nego obraza, trajno odstranjevanje dlak, različne anti-age in anti-celulit tretmaje, oblikovanje obrvi, ličenje za različne priložnosti in ostale storitve, ki jih izvajamo z visokokakovostno in profesionalno kozmetiko.