Modno žensko, moško in otroško striženje

VHiši lepote Porentavam ponujamomodno striženje las vseh dolžinpo ugodnih cenah. Striženje las je zelo pomemben del osebne higiene, ki poskrbi za obnovo vaših poškodovanih las. Vaši lasje bodo tako lepši in bolj zdravi. Profesionalni frizer v Ljubljani zna lase ostriči tako, da ti ohranijo strukturo ter se ne poškodujejo.

NEGA TREPALNIC

Naši frizerji nenehno spremljajo modne trende in se izobražujejo. Naše delo temelji na individualnem pristopu. Vedno skrbno preučimo strukturo vašega lasu in vam svetujemo idealno striženje las glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter njeno osebnost in slog.

Klasično in modno striženje las

Klasično striženje odlikujejo ravne linije, stopničasto striženje, paž in graduirani bob - paž. Tudi s klasičnim načinom striženja je mogoče ustvariti pričesko, s katero boste prav tako videti modno za vsako priložnost. Modno striženje lasje polno domišljije in kreativnosti, striženje je drzno. Odločite se lahko za asimetrijo, močne frufruje, izrazite sprednje in zadnje dele, ki jih dodelamo z detajli in še podkrepimo z barvo. Modno barvanje las bo vaši novi pričeski kot pika na i.

modno barvanje lasmodno barvanje las

Moške modne pričeske ustvarjamo tudi v Hiši lepote Porenta

Urejena pričeska ne velja le za nežnejši spol, pač pa je dobra frizura tudi na moškem lahko ključ do popolnega in privlačnega videza. Zato tudi moško striženje danes vse bolj sledi zadnji modi in trendom in tako prinaša zanimive in modne moške pričeske.

Moške modne pričeske so namenjene vsem generacijam in vsem slogom, zato smo prepričani, da boste med njimi zagotovo našli takšno, ki vam bo popolnoma ustrezala. Če se niti s pomočjo kataloga za moške modne pričeske ne morete odločiti, kakšna frizura vam bi najbolje ustrezala, pa je najbolje, da prisluhnete nasvetom frizerja. Ne nazadnje je prav on strokovnjak s tega področja.

Vabljeni v Hišo lepote Porenta, kjer se bo vašim lasem posvetil najboljši frizer v Ljubljani. Cenik storitev pa vas bo prepričal tudi o naših ugodnih cenah. Obiščite nas. Cenik naših storitev pa lahko najdete tukaj:

http://www.hisalepoteporenta.si/cenik