Moško striženje danes ponuja zanimive in modne moške frizure

Piko na i urejenemu videzu predstavlja urejena pričeska. To ne velja le za nežnejši spol, pač pa je dobra frizura tudi na moškem lahko ključ do popolnega in privlačnega videza. Zato tudi moško striženje danes vse bolj sledi zadnji modi in trendom in tako prinaša zanimive in modne moške frizure.

Za dobro in urejeno frizuro je pomembno kakovostno moško striženje, za katerega naj poskrbi moški frizer. Ta je namreč posebej usposobljen za striženje moških, obenem pa sledi trendom s področja urejanja moških las. Dober moški frizer zna poslušati svojo stranko in ji svetovati v skladu z njenimi željami. Prav tako bo dober moški frizer poskrbel, da boste dobili takšno pričesko, ki jo boste lahko uredili tudi sami doma.

Hiša lepote Porenta - kakovostno moško striženje in modne moške frizure

Kakovostno moško striženje vam lahko ponudimo tudi v Hiši lepote Porenta. Naša frizerska ekipa ima na voljo profesionalne frizerske tehnike in preparate, zato vam lahko ponudi vrhunsko storitev, ki bo poudarila prednosti vašega obraza, osebnosti in sloga oblačenja. Moški frizer se bo z vami najprej pogovoril o vaših željah in pričakovanjih. Skupaj bosta izbrala obliko pričeske, morda celo novo barvo las, nenazadnje pa tudi primerno nego za vaše lasišče in lase v salonu in doma.

Modne moške frizure so namenjene vsem generacijam in vsem slogom, zato smo prepričani, da boste med njimi zagotovo našli takšno, ki vam bo popolnoma ustrezala. Če se niti s pomočjo kataloga ne morete odločiti, kakšna frizura vam bi najbolje ustrezala, pa je najbolje, da prisluhnete nasvetom frizerja. Ne nazadnje je prav on strokovnjak s tega področja.

moško striženje ljubljanafrizerski salon ljubljana


Moško striženje, barvanje las in nega lasišča

Barvanje las ni več samo domena žensk, pač pa se zanj poleg striženja odloča tudi vse več moških. Moški frizer tako že dolgo ni več le tisti, ki občasno skrajša vaše lase. Kadar barvamo lase pri starejših sivolasih gospodih, se skušamo z barvo čim bolj približati njihovi naravni barvi las, da barva ne bi bila videti umetno. Večina moških si želi le nekoliko osvežiti svojo naravno barvo, mlajši pa se odločajo tudi za barvanje las v bolj drznih odtenkih.
Tudi nega lasišča ni namenjena le ženskam. Pri moških opažamo, da se vse pogosteje pojavljajo težave z lasiščem, najpogostejši je prhljaj in srbeče lasišče. V hiši lepote Porenta je zato nega lasišča zelo pomembna, saj samo s pravo nego lahko odpravimo težave. Pri prhljaju in srbečici je najučinkovitejša nega lasišča z razstrupljanjem, pri katerem dosežemo, da se odstrani vrhnji odmrli sloj kožnih celic. Tako lasišče spet zadiha, izboljša se prekrvavitev in tudi pospeši rast las.

Modne moške frizure za vse generacije in za vse sloge. Obiščite nas in si izberite pravo zase. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Hiša lepote Porenta | Moško striženje, moški frizer, modne moške pričeske - povezave do naše spletne strani: