Pošlji povpraševanje

Frizerski salon Ljubljana - kraj, kjer vas čaka najboljši frizer v Ljubljani

Frizerski salon Ljubljana je kraj, kjer boste deležni profesionalne obravnave in strokovnega svetovanja o negi las. Vsi vemo, da je dobrega frizerja težko najti in prav zato je pomembno dobro premisliti, komu bomo zaupali takšno delo. Vsaka stroka ima specifične lastnosti, frizerstvo pa je poklic, ki zahteva zanesljivega, profesionalnega in strokovno usposobljenega delavca, ki ne le, da svoje delo obvlada do potankosti, ampak ima tudi občutek za ljudi in smisel za estetiko. 

V Hiši lepote Porenta, zaposlujemo samo najboljše strokovnjake s svojega področja, ki imajo s frizerstvom dolgoletne izkušnje, svoje znanje pa nadgrajujejo v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki. Frizerski salon Ljubljana, torej združuje kakovost in strokovnost, predvsem pa kreativnost in ugoden cenik storitev. Dober frizer v Ljubljani že čaka na vas, da ga obiščete. Prepričani smo, da boste domov odšli zadovoljni in nasmejani.

Frizerski salon Ljubljana

Kakšen je dober frizer v Ljubljani?

Kot smo že omenili, je dobrega frizerja težko najti. Ko pa ga enkrat najdemo, ga ne smemo izpustiti iz rok. Marsikdo, ko enkrat najde svojega najboljšega frizerja, tega dela ne bo zaupal več nobenemu drugemu. Naše stranke rade rečejo, da lažje zamenjajo zdravnika kot frizerja. 

Vas zanima, kakšen mora biti dober frizer? V Ljubljani oziroma v našem frizerskem salonu v Ljubljani vam lahko to pokažemo. Dober frizer v Ljubljani, ki dela v našem salonu, ima rad delo z ljudmi. Je odličen poslušalec in sogovornik, ki vedno upošteva vaše želje in zahteve, hkrati pa vam svetuje, kaj vam najbolj pristaja in na kakšen način bo poudaril vašo lepoto in vašo osebnost. 

Najboljši frizer v Ljubljani bo glede na obliko vašega obraza in glave ter glede na vašo osebnost, za vas izdelal frizuro, ki vam bo popolnoma pristajala. Če boste želeli pogovor vam bo prisluhnil, če boste želeli uživati v negi in miru, pa se vam bo posvetil in vas prepustil sprostitvi. 

Frizerski salon Ljubljana združuje visokokakovostne storitve in profesionalen pristop po konkurenčnih cenah in ceniku. Obiščite nas in dokazali vam bomo, da smo kraj, kamor se boste z veseljem radi vračali.

Dober frizer v Ljubljani

Kaj pa cena storitev?

Frizerski salon Ljubljana ponuja različne frizerske storitve (moško in žensko striženje, otroško in najstniško striženje, modno barvanje s permanentnimi barvami in prelivi, različne tehnike izdelave pramenov, svetljenje las, nega las, trajno kodranje in ravnanje las, kodranje in ravnanje las, različne fen pričeske, svečane pričeske in spletanje kitk, masaža lasišča, oblikovanje obrvi, barvanje obrvi in trepalnic, aromaterapija, britje glave itd.). Pri tem ne pozabi niti na svetovanje o negi las in lasišča

Poleg frizerskih storitev pa vam nudimo tudi pedikuro, manikuro, pomlajevanje obraza, ličenje… Cenik storitev v frizerskem salonu v Ljubljani je konkurenčen, delo pa opravljeno na visokokakovostnem nivoju. Le-to poteka v prijetnem ambientu, kjer vas bomo med čakanjem pocrkljali s kavico ali kakšnim prigrizkom.

Najboljši frizer v Ljubljani za ženske in moške

Prekrasne frizure za mlade in malce manj mlade

Frizerski salon Ljubljana ima dolgoletno tradicijo. K nam se vračajo zadovoljne stranke vseh generacij, saj poskrbimo tako za klasične frizure kot za tiste malo bolj drzne. Ne glede na to, kakšna bo vaša frizura, pa je pomembno, da jo znate nositi. To pomeni, da morate vedeti tudi, kako negovati svoje lase. 

Pri tem vam bodo pomagali naši frizerji s strokovnimi nasveti. Prepričani smo, da boste v našem frizerskem salonu v Ljubljani našli dobrega frizerja - pa ne le dobrega, ampak najboljšega.

Frizerski salon Ljubljana cenik