Pri nas vas razvajamo s strokovno podkovano nego obraza vseh vrst

Nekoč je morda veljajo, da je nega obraza nekaj potratnega in nepotrebnega. To nikakor ne drži, saj so lahko strokovno vodene in sproščujoče metode nege obraza, ki jih izvajamo v naši hiši lepote z dolgoletno tradicijo, pot do večje vitalnosti, zdravja in mladostnosti. V našem salonu, ki je veliko več kot le kozmetični, vam ponujamo različne vrste nege in tretmajev za telo, od masaž do pedikur ter različnih kozmetičnih pristopov. V 35 letih izvajanja naše dejavnosti smo si pridobili že veliko zvestih strank, med katerimi imamo celo takšne, ki nas spremljajo že ves čas. Zaupajo nam zaradi strokovne podkovanosti in osebnega pristopa, saj se zmeraj potrudimo, da najdemo pravi tretma za vas.

Pravilno negovanje kože se konča z nego obraza doma

Poleg skrbi za vašo kožo z rednimi obiski v salonu vam priporočamo tudi skrbno nego obraza doma. To je pravzaprav podlaga za uspešnost naših tretmajev. Pri nas vam nežne in izkušene roke naših sodelavk z blagodejnimi sestavinami kožo razvajajo in nahranijo, nato pa vam svetujemo, kako z nego obraza doma vzdržujete kar najbolj mladosten videz. K skrbi za zdravje in vitalnost spada tudi pravilna prehrana, veliko tekočine in izogibanje alkoholu, kavi in kajenju. Gotovo že veste, da prosti radikali koži škodijo, zato pogosto kaže znake staranja tudi, če je pretirano izpostavljena onesnaženemu zraku ter če ste veliko pod stresom. V naši hiši lepote poskrbimo, da boste v dobrih rokah uživali pod krepčilnimi gibi v zvoku prijetno utišane glasbe v ozadju in vonju dišav. Kaj bi si lahko želeli še več za krepitev ter sprostitev telesa in duha?

Nega obraza doma

V naši ponudbi več vrst nege kože na obrazu po priznanih metodah

Nega kože na obrazu je pravzaprav eden najbolj osnovnih načinov, da poskrbite zase in ohranite svojo kožo čim dlje mladostno. Tudi če nimate madežev, hudih aken ali kakršnih koli drugih težav s kožo, je dobro, da se redno oglašate v kozmetičnem salonu, saj mora vaš obraz razvajati usposobljen strokovnjak. Poleg tega je obisk pri nas tudi najboljši način, da ugotovite, ali vaša koža kaj potrebuje, saj bomo vsak obisk začeli s temeljitim čiščenjem in pregledom kože. Treba je ugotoviti, kako se vaša koža obnaša, kako reagira na spremembe vaših hormonov ter na onesnaženje zraka, stres in druge elemente. Najprej bo naša kozmetičarka vaš obraz temeljito očistila, kar doma ni mogoče. Zgolj usposobljen strokovnjak lahko razume vaš tip kože in ve, kaj je treba storiti, da ostanete v dobri formi. Pri nas se tretmaji nadaljujejo glede na želen učinek, od globinskega čiščenja do pomlajevalnih metod. Vsaka koža je edinstvena in med našo bogato ponudbo boste gotovo našli nekaj zase.

Nega obraza

Med številnimi vrstami masaže obraza je tudi masaža obraza proti gubam

Strokovna, temeljita masaža obraza naredi kožo bolj sijočo, spodbuja prekrvavitev in odpravlja madeže na koži. Poleg tega vam pomaga, da se sprostite po napornem delovniku. Če želite dodati še element nege prosti staranju, vam priporočamo masažo obraza proti gubam. V Hiši lepote Porenta delamo po priznanih metodah uglednih svetovnih strokovnjakov, ki zagotavljajo hiter in dolgotrajen učinek. Nič se ne more primerjati z občutkom, ki ga imate, ko s prsti pogladite napeto, svežo in sijočo kožo. Takšna je po rednih obiskih našega salona in ob upoštevanju nasvetov za domačo nego. Priporočili vam bomo izdelke in načine za ohranjane mladostnega videza. Naši strokovnjaki se redno dodatno izobražujejo, da vam lahko zagotovimo najnovejše svetovne trende prav na vašem dvorišču. Locirani smo le streljaj proč od Ljubljane, zato nas lahko obiščete tudi brez pretiranega načrtovanja. Na naši spletni strani najdete naše kontakte ter podrobnosti naše ponudbe. Oglasite se nam, da vam ponudimo termin, ki bo za vas najbolj ugoden.

Preberite več o masaži obraza